Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionVatikanske smicalice-slučaj necronomicon EmptyVatikanske smicalice-slučaj necronomicon

more_horiz
neznam kolko znate o necronomiconu...
drevna sumeanska knjiga koja je imala moč da ruši vrijeme i zaziva bogove...
inače ova knjiga bi bila ko i svaka druga da nije ukleta i da sama knjiga upija krv.. znam čisti Sf .. da to je i bilo sve dok vatikan nije dao trag da oni drže tu knjigu.... Papa ivana pavao 1 je rekao da je se boji... naravno sigurno je u vatikanskim knjižnicama... i možda se crkva snjome koristi kako bi manipulirala i kako bi opsjedala vjernike,.... ima istine u ovome...

descriptionVatikanske smicalice-slučaj necronomicon EmptyRe: Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon

more_horiz
Gnosis je napisao/la:
inače ova knjiga bi bila ko i svaka druga da nije ukleta i da sama knjiga upija krv.. znam čisti Sf .. da to je i bilo sve dok vatikan nije dao trag da oni drže tu knjigu.... Papa ivana pavao 1 je rekao da je se boji... naravno sigurno je u vatikanskim knjižnicama... i možda se crkva snjome koristi kako bi manipulirala i kako bi opsjedala vjernike,.... ima istine u ovome...

http://en.wikipedia.org/wiki/Necronomicon
Slika te knjige:
Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon 225px-Necronomicon_prop Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon Magnify-clip
A prop designed to look like the Necronomicon
Prijevodi:

1 Entstehungsgeschichte
1.1 „Arabisches Original“
1.2 „Griechische Übersetzung“
1.3 „Lateinische Übersetzung“
1.4 „Englische Übersetzung“
2 Inhalt
3 Lovecrafts Inspirationen und einige Fakten
4 Erwähnungen durch Lovecraft
5 Etymologie
6 Weitere Necronomica
7 Literatur
8 Weblinks
1 Der Ursprung des Mythos
2 Den Mythos bildende Wesen, Bücher und Orte
2.1 Götter
2.1.1 Cthulhu
2.1.2 Yog-Sothoth
2.1.3 Shub-Niggurath
2.1.4 Azathoth
2.1.5 Nyarlathotep
2.1.6 Yig
2.1.7 Tsathoggua
2.1.8 Hastur
2.1.9 Lloigor
2.1.10 Ghatanothoa
2.2 Andere Wesen
2.2.1 Große Rasse von Yith (Great Race of Yith)
2.2.2 Sternengezücht (Star-spawn)
2.2.3 Tiefe Wesen (The Deep Ones)
2.2.4 Mi-Go
2.2.5 Schlangenmenschen
2.2.6 Ältere Wesen (auch Die Alte Rasse, engl. The Elder Things)

Zadnja promjena: ; sri 11 srp 2007, 21:06; ukupno mijenjano 1 put.

descriptionVatikanske smicalice-slučaj necronomicon EmptyRe: Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon

more_horiz
Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon P

<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:

Cuj,probaj ti i malo drugacije razmisljati,mlad si i mozes jos mnogo toga na sebi poraditi,......Vatikanske smicalice-slučaj necronomicon 070103Birds025_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
nemam kaj za proradit...

more_horiz
Ta knjiga ne postoji. Sve su to gluposti koje su izmisljene za malu djecu u drugoj polovini 20. st. Zapadni magovi prije toga razdoblja (Crowley, Levi, srednjovjekovni brevijari i sl.) nikada i nigdje ne spominju tu knjigu. Cak i magovi iz druge polovice 20.st. kao sto je Keneth Grant nigdje ne spominju tu knjigu. Niti kao relevantnu, a niti kao uopce postojecu. To je otprilike kao kada bi se netko sada poceo furati na Ratove zvijezda ili warp pogon. Cista spiritual fiction na koju se mogu paliti samo balava i neupucena djeca koja slusaju Merilin Masona i furaju se na Djavla, magiju, demone, moci, crvene oci i sl. budalastine.

Uhvati se ti mali sporta i knjige, a ne tih budalastina! Prosiri si malo opcu kulturu govorenja i pisanja. To ce ti biti korisnije, nego da fantaziras o necemu sto ne postoji, i sto si samo nacuo rekla-kazala... Mos' mislit Vatikan ima knjigu, 'ajme usrat cu se od straha odmah koliko je to bitno za moj zivot?! Prihvati se ti trcanja, tenisice na noge pa svaki dan 3 km da otrcis!

more_horiz
hahah..
Merilin Masona- ajme taj pjevač je jadnik..nisam ga nikad slušao i neču

ja doma imam necronomicon od crowleya pa .. o tome bi se dalo raspravljat...
(ja pišem svoju knjigu!!)

btw. svtrati do arhiva .. i prošvrljaj po 17.st spominje se necronomicon...

more_horiz
necronomicon od crowleya

Ne smeta ti pamet, meni se cini. Dobro da nisi rekao da imas i Necronomickon od Ive Andrica. Crowley nigdje nikada ne spominje tu knjigu. Ta knjiga je izmisljotina LaVeya.

ja pišem svoju knjigu

To je mnogo primjerenije... i razumljivije! Sigurno mislis da si veliki mag.

more_horiz
ahaha.lavey je krepil
btw dio necra napiosao je l.p.lovecraft...

more_horiz
haha, svi su krepili...

more_horiz
pa lavey je pre komercialan..

more_horiz
Citao sam neku jezivu literaturu na tu temu. Sotona je stvaran, a papa je njegov namjesnik na zemlji.

more_horiz
papa je prebazariran nemože biti na strani sotone...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply