Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionLutherov Život- galerija, putopis... EmptyLutherov Život- galerija, putopis...

more_horiz
Da, da, nisam dugo bio na forumu...
Odlučio sam vas odvesti u Njemačku 16 stoljeća...
"Onaj protestant Ziger...što smjera?"Very Happy
Vjerujem da se to mnogi pitaju.
Pratite me i vidjet ćete što smjeram.
Idemo u prošlost

descriptionLutherov Život- galerija, putopis... EmptyRe: Lutherov Život- galerija, putopis...

more_horiz
Lutherov Život- galerija, putopis... Luther-p

Ovo je uvod u nače malo putovanje

descriptionLutherov Život- galerija, putopis... EmptyRe: Lutherov Život- galerija, putopis...

more_horiz
Lutherov Život- galerija, putopis... Martin_luther3

more_horiz
Lutherov Život- galerija, putopis... Intro_luther

more_horiz
Lutherov Život- galerija, putopis... Luther_Veste
U Wittenbergu u ovoj sobi koju gledate Martin Luther je pisao svoje spise.
Matija Vlačić je kao mladi student često boravio kod Luthera i vidio je jednog skromnog čovjeka nalik nama koji se borio sa tada nepodnošljivim političkim strujama koje nisu marile za vjeru niti istinu, već za osobne interese.
Sada je ta soba pusta, ali u njoj je uspomena na rad ovog velikog reformiste i malog čovjeka, ali velike vjere.

more_horiz
Je ste gledali film o Lutheru?
Ja jesam i mogu vam reci da je bas dobro napravljen.

more_horiz
Da, nekoliko puta!Very Happy

more_horiz
ziger je napisao/la:
Da, nekoliko puta!Very Happy

Tebe je taj čovjek očito jako dojmio.

more_horiz
Čak na ovoj slici na avataru malkice liči namene:D

more_horiz
aha znaci ti si luther- fan Very Happy

more_horiz
ziger je napisao/la:
Čak na ovoj slici na avataru malkice liči na mene:D

Smile Kada bi znao na koga lici,  valjda bi mu bilo drago, a? Smile Steta je sto ne zna da i dan danas postoje reformatori...

Pozdrav.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply