.....ljudi daj te otvorite oci i pogledajte u kakvom svijetu zivimo!!......pa vi (nemojte se uvrijediti) ni neznate sta se dogada u svijetu, sto se tice prostitucije...
Dominik ti ocito znas vrlo zanimljive ljude, jer bordela u Hrvatskoj nema, nema u onom pravom smislu nego su to "bordeli" povezani sa odredenim miljeima, uglavnom politicki,kriminalni i tome slicno... a prostitutke se mogu naci na odredenim mjestima od grada do grada........Ja takoder znam ljude koji su bili po bordelima u glavnom van Hrvatske, pa i ja sam, sam znao nac se u jednom ali ne iz "onog" razloga vec nesto sasvim drugo. U nekim zemljama je to legalizirano u nekim polu legalizirano, a u nekim naravno zabranjeno sto nije razlog da prostitucije ima manje....
Ja nikad nisam imao potrebu za prostitutkama jer je to dio "kupo-prodajnog" sistema samo ilegalno te nikad nisam imao problema nac "ljubav" pa makar to bilo i za jednu noc, a i puno strastvenije je.... Ali imao sam jednu situaciju jos prije s prostitucijom, pa cu vam je ispricati..
Nasao se ja jednom u Bangkoku/Thailand...cisto poslovno s jednom kolegico na tijedan i pol. Posto smo obavili sve vrlo brzo ostala su nam par dana koje smo odlucili iskoristiti do kraja. Dva dana prije polaska nju je nakon vecere boljela glava pa je otisla u sobu spavati a ja sam ostao sam sa sobom i dosadom te sam odlucio malo prozujat gradom. I tako ja dodem do "Venecije Istoka" te sjednem na jednu terasu sa prekrasnim pogledom i piuckam koktel, kad nesto kasnije dode jedna vrlo lijepa mlad dama privlacno odjevena ali nikako neprimjereno,bila je dosta visoka i nije imala previse kose oci pa sam zakljucio da je "mjesanka" i pita me na engleskom je li moze sjest posto je sve zauzeto, ja joj kazem slobodno. Nakon par minuta vec me ubijala ta nelagodna sutnja, pa pocnem bezveze o sparini i tako....cisto da zapocnem razgovor, ona me pitala jesam li ovdje poslovno ili turisticki, ja joj kazem u kratko kako sam pslovno i tako se mi zapricamo, ja je pitam da li bi mi pokazala neke znamjenitosti koje me zanimaju i ona se slozila. Nakon nekog vremena obilazenja ona me primi za ruku i kaze da bi mogli do mene u sobu na jos koje pice ako sam za. Kad smo dosli u moju sobu u hotel, ja krenem natocit pica a ona se za to vrijeme skinula u doljnje rublje i legla na krevet!! Tada sam sve shvatio i rekao joj da je preljepa ali ja ne placam za sex! I pitah je je bahato "zar licim na nekog tko bi placao za sex?!"
Ona je samo odmahnula glavom i rekla: "ali ja moram od necega zivjeti, moram platit studi itd.." Stvarno sam se razocarao!!! Jos je rekla "dobro onda nista ,ali mi moras platiti za ono vrijeme sto sam provela s tobom" To me naravno jako razbjesnilo te smo se poceli prepirat i jedan drugo prijetit........ali na kraju ja sam joj rekao "ok platim ti ono i platim ti za cijelu vecer, da ostanes ovdje jer mi je dosadno,ali cemo samo pricati" Tako je ona ostala a mi smo uglavnom pricali o tome zasto se ona bavi s tim itd.. Rekla je da studira medicinu i da je jako skup studi i nemoze ga drugcije placati nego da se bavi prostitucijom, a place su male te bi morala raditi dva posla i jos ucit. Na to sam joj ja mogao reci "moli se Isusu on ce ti pomoci" i slicne stvari, ali nisam rekao sam joj da bi joj mogao "srediti" zivot i studi negdje van Azije te da je to najbolje resenje, ali ima bolesnog oca i cetvero mlade brace te se neko mora o njima brinuti ,a majka joj je umrla kad je bila mala pa nnemoze. Bilo mi je jako zao i proklinjo sam zivot, Tako mlado divno stvorenje pa sta mora raditi!!!!!!! Pa se ja sad pitam di je tu Isus, di je tu pravda????? U jutro sam joj dao novaca onoliko koliko sam mogao te joj rekao da danas ne radi, razmjenili pokoj poljubac,dirljivu rijec i rastali se sa suzama u ocima....
To je samo jedna stvar koja se meni dogodila, takvih i jos gori slucajeva ima na tone, ja neopravdavam to vec osudujem ljude,covjecanstvo,svijet koji su "napravili" takvo drustvo!!!!
Kad god cujem prostitucija i tome slicno uvijek se sjetim predivne i jadne Sasi.............sto li je danas s njom..............