Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ? Emptyponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ?

more_horiz
verujem da je važno i ovo znati kako se ponašati na forumima Hrišćanskim i forumima uopšte ima li o tome nešto da se kaže ? ko ima pravo šta gde da kaže a šta se nema prava kazati , šta je u redu a šta nije , pomozimo jedni drugima u savetima , a ako znamo kako treba recimo ali se tako i ponašajmo !!!

VELIKI POZDRAV OD MOKIJA !

descriptionponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ? EmptyRe: ponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ?

more_horiz
Moj princip je cascu cinite jedni druge vecim od sebe.iako ostanem kod toga,nema promasaja,medjutim,jako cesto dozivljavam namjerna vrijedjanja,sto mi je jako zao.

descriptionponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ? EmptyRe: ponašanje na hrišćanskom forumu i forumima uopšte ?

more_horiz
Svako ima pravo na svoje mišljenje i može da ga uznese, ali ne kao što Dina reče uz vrijeđanje ili pak nametanja svog mišljenja drugima.
Pogotovo za kršćanske forume je važno znati pravila ponašanja i njima se vladati, jer smo mi ljudi koji sledimo Krista i zato trebamo pokazati primjer da želimo u djelima i rječima biti kao On.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply