Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionBlaćenje, podmetanje i diskreditacija. EmptyBlaćenje, podmetanje i diskreditacija.

more_horiz
Moram posvjedočiti s žaljnjem da je i u dijelu katoličkih vjernika prisutno podmetanje i blaćenje te diskreditacija.
najnoviji primjer je Hrkijevo podmetanje da sam ja biskup, a prije da radim u ordinarijatu.
Na mnogim katoličkim forumima se banira kad se iznesu službeni stvaovi Crkve o Međugorju. Ludima su provaljivali u acaunte i pisano.
Sve to upućuje da postoji jedna struje koja se služi nekršćanskim metodama da bi diskreditirala one koji se zalažu za nauk Crkve.
Ovo je moje svjedočanstvo o nekim katolicima.
Isto tako svi znate za slučajeve kad se ljudi registriraju pod nickom Izrail na nekim forumima i pišu tamo uzimajući moj dentitet.
Što reći nego "Blago vama kad vas budu progonili radi Imena mojega"
eto da nije takvih riječi Gospodinovih ne vidim kako bih izdržao sva podmetanja i laži o meni.
Neka Gospodin blagoslovi one koji mi podmeću i lažu te se poprave i uzvjeruju Evanđelju.
Hvala na vremenu koje ste mi posvetili.

descriptionBlaćenje, podmetanje i diskreditacija. EmptyRe: Blaćenje, podmetanje i diskreditacija.

more_horiz
smatram da nije u redu da se nehrišćanski ponašamo na hrišćanskom forumu lepo razgovarajmo i družimo ,razmenjujmo misli ,učimo se od svakoga zar to nije mudrije nego se spuštati na nivo prostakai raspravljati
molim vas za Hrišćansko dostojanstvo .
POZDRAV SVIMA !

descriptionBlaćenje, podmetanje i diskreditacija. EmptyRe: Blaćenje, podmetanje i diskreditacija.

more_horiz
Izraile, budi herojčina i ignoriraj tuđe niskosti.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Moram posvjedočiti s žaljnjem da je i u dijelu katoličkih vjernika prisutno podmetanje i blaćenje te diskreditacija.
najnoviji primjer je Hrkijevo podmetanje da sam ja biskup, a prije da radim u ordinarijatu.
Na mnogim katoličkim forumima se banira kad se iznesu službeni stvaovi Crkve o Međugorju. Ludima su provaljivali u acaunte i pisano.
Sve to upućuje da postoji jedna struje koja se služi nekršćanskim metodama da bi diskreditirala one koji se zalažu za nauk Crkve.
Ovo je moje svjedočanstvo o nekim katolicima.
Isto tako svi znate za slučajeve kad se ljudi registriraju pod nickom Izrail na nekim forumima i pišu tamo uzimajući moj dentitet.
Što reći nego "Blago vama kad vas budu progonili radi Imena mojega"
eto da nije takvih riječi Gospodinovih ne vidim kako bih izdržao sva podmetanja i laži o meni.
Neka Gospodin blagoslovi one koji mi podmeću i lažu te se poprave i uzvjeruju Evanđelju.
Hvala na vremenu koje ste mi posvetili.

Izrael,dugo se vec borim za krscansku etiku i moral,medju bracom,i na forumu,neki ljudi poznaju sve moguce dogme,tudjih i svojih ucenja,spremni su ti u svakoj sekundi dana i noci,navesti,i citirati sve enciklopedije,i sve spise stare 2000 i vise godina,ali nisu spremni verbalno, ni mrvice njeznosti,i bratske ljubavi pokazati,predstavljaju se Kristovim sljedbenicima, a djela su im nesto drugo,iako je ovo virtualni svijet,svaka rijec sa mrznjom ,na brata izrecena,je ponavljanje Kristove,rane i boli.Pazimo se braco,medjusobno u ljubavi njeznosti,odgovarat cemo za svoje rijeci pred Bogom,imajmo mir i radosti u zajednici druzenja sa Kristom.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply