čuj Joshua, ja sam inače iz Bosne, sada sam trenutno u Zagrebu...inače moj djed i baka i dva ujaka sa suprugama su inače iz Bosne, no sada žive u Orahovici...možda se jednom vidimo kad dođem u Orahovicu...
Aha,Noemi mi smo slavonci za Krista Krizostom odlično,čuo sam da je evandjeoska crkva u Orahovici nešto obnavljana.Bio sam tamo čak par puta. Kad vas put nanese meni blizu,javite se pa se vidimo.
buduci da sam tek "doletjela" na forum, My name is Silvy Krscanin sam skoro godinu dana i obozavam Krista Prije sam isla kakti u katolicku crkvu, a sada grem u crkvu koja se zove Rijec Zivota.
moram ti ovako silvy pisati kad ne gledaš privatne poruke, messages, pa da znaš da ću tvoju temu uspavanost crkve prebaciti u forum crkva, gdje joj je i mjesto...
Čuj nisam dugo bio u Zenici...izašao sam 1993, a 1998 samo sam dvaput nakratko navratio...a da Zenica blues, Zabranjeno pušenje...a čuj tu ti je bio najgori KPD-om u bivšoj jugi...ne zbog građevine nego zbog policajaca koji su tukli i stege u domu...
Krizostom bas je lijepo sresti nekoga iz Bosne,nazalost Bosna me sada posjeca na nesto tako mracno i strano.Bosnu su sacinjavali divni i veseli Bosanci a danas se sacinjavaju neki novi nepoznati ljudi. Ali necemo o politici.Sretna sam sto sada pripadam nebeskoj domovini u kojoj nema podjela i mrznje.