Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionPesma evrovizije EmptyPesma evrovizije

more_horiz
Pa, sto reci, upravo smo pobedili, Srbija, na to mislim, na pesmi evrovizije, pesma "Molitva", predivna pesma, totalna suprotnost od one proslogodisnje satanisticke pesme.

Pozdrav svima.

P. S. ne znam da li je ovo tema ovde, ali na brzinu...Smile

descriptionPesma evrovizije EmptyRe: Pesma evrovizije

more_horiz
Trebali smo ovu temu otvoriti prije, ali nema veze....pjesma je super...kad sam je prije par dana čuo znao sam da će pobijediti....svaka čast...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
No Nick je napisao/la:
Pa, sto reci, upravo smo pobedili, Srbija, na to mislim, na pesmi evrovizije, pesma "Molitva", predivna pesma, totalna suprotnost od one proslogodisnje satanisticke pesme.

Pozdrav svima.

P. S. ne znam da li je ovo tema ovde, ali na brzinu...Smile

Mozete li dati link,gdje se moze cuti,buduci da ste me sekirali na forumu veceras,nisam slusala,molim link.....lol! lol! lol! i drugi put budite dobri.lol! lol! </BLOCKQUOTE>

more_horiz
http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/05/08/0071006.html

more_horiz
svaka čast srbija, konačno se eurovizija vraća u jugoslaviju nakon puno godina. dobra je ova naša balkanska solidarnost kod glasovanja (jedino nas albanija izdala)

more_horiz
živila nam jugoslavija i predsednik drug Tito!

Pioniri maleni, mi smo vojska prava, svakog dana ničemo ko zelena trava, smrt fašizmu, a sloboda naroda, i mene će moja mati pionirom zvati...

ja sam titov pionir, i još uvijek negdje u podsvijesti kod mene postoji ona stara jugoslavija, kad smo mogli živjeti normalno, a sad...kapitalizam, još gore, užasno...mali ljudi, prosječni ljudi su nestali, ostali samo sirotinja i bogati,...

more_horiz
Hahahaha...

da, pjesma je vise no divna, prelijepa je!

more_horiz
baš mi je drago da je srbija pobijedila... al u isto vrijeme je to jako zanimljiv događaj... moje mišljenje je da se radi o politici... ovo je bio fini potez kojom se srbiju uvjerava kako joj je mjesto u europi, što je suptilna naredba za micanje nikolića...

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
baš mi je drago da je srbija pobijedila... al u isto vrijeme je to jako zanimljiv događaj... moje mišljenje je da se radi o politici... ovo je bio fini potez kojom se srbiju uvjerava kako joj je mjesto u europi, što je suptilna naredba za micanje nikolića...

već su maknuli nikolića. da se radi o politici onda bi zapadne zemlje (izuzev švicarske i švedske gdje je puno srba) dale malo više bodova, a nisu već je radila balkanska solidarnost, i više manje slavenska solidarnost. prvi put u životu mi je drago što je jugoslavija razbijena na par dijelova, jer ovako možemo glasati jedni za druge na eurosongu i dovoljni smo za pobjedu skoro

more_horiz
da, to je odlično na balkanu... ima sto milijuna država i od svake dobiješ puno... al svejedno mislim da tu ključnu ulogu ima politika, bez obzira što je nikolić već maknut... to je učvršivanje odnosa europe i srbije, te znak srbiji da ide prema liberalizmu i daleko od konzervatizma, što je po meni pozitivno

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
da, to je odlično na balkanu... ima sto milijuna država i od svake dobiješ puno... al svejedno mislim da tu ključnu ulogu ima politika, bez obzira što je nikolić već maknut... to je učvršivanje odnosa europe i srbije, te znak srbiji da ide prema liberalizmu i daleko od konzervatizma, što je po meni pozitivno

Ključnu ulogu u politici - tko ima...
Tko upravlja rukom onoga koji drži ključ politike u Europi?
abraham

more_horiz
ja nisam dovoljno pametan, pa ne znam... ti reci

more_horiz
Da. Srbi idu na Nebo posle ove pesme... Ha, ha, ha.

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Da. Srbi idu na Nebo posle ove pesme... Ha, ha, ha.

Ma da! Zar je Marija otpjevala "Molitvu" za spasenje naroda?Very Happy

more_horiz
svaka cast Marija! Super je pesma ja je jako volim i totalna suprotnost onoj od prosle godine oni monsteri.
Ja se radujem za Srbiju sto je pobedila a pesma je super!
pozdrav svima

more_horiz
evo tekst:
MOLITVA
Ni oka da sklopim,
postelja prazna tera san,
a život se topi
i nestaje brzo, k'o dlanom o dlan.
K'o razum da gubim,
jer stvarnost i ne primećujem,
još uvek te ljubim,
još uvek ti slepo verujem.
K'o luda, ne znam kuda,
ljubavi se nove bojim,
a dane, žive rane,
više ne brojim.
Molitva, kao žar na mojim usnama je, molitva, mesto reči samo ime tvoje.
(I) Nebo zna, kao ja,
koliko puta sam ponovila,
to nebo zna, baš kao ja,
da je ime tvoje moja jedina
molitva. Al Bogu ne mogu
lagati sve dok se molim,
a lažem ako kažem
da te ne volim.

more_horiz
Sta vi mislite o ovoj pesmi?

more_horiz
vivi je napisao/la:
Sta vi mislite o ovoj pesmi?

Mislim da je pjesma predivna u svkom slucaju i tvoja i prava molitva.Very Happy Bravo.Lijepo je da je Srbija pobjedila.Ali mene zanim sta mislite o pjevacici?Prica se ovdje kod nas svsta pa eto da pitam????

more_horiz
remove_circleSimilar topics
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply