Izrail je napisao/la: Jevrejin je napisao/la:
Ja nikada ne pretim.
Ok onda neka to provjeri ured za azilante.
Ako oni ocjene da ovo nije prijetnja dobro.
Da jedno obavestenje.
Ne poznajes coveka sa kojim razgovaras. Ti neznas a Izrail da u mom srcu imas posebno mesto.
Jos od pocetka kada sam sa tobom imao rasprave, uzeo sam de se molim za tebe, i sve koje imas Gospodu.
Svaki dan, ne prodje dan a da nisi u mojim molitvama. Kad god ti pisem molim se da Gospod blagoslovi tvoje srce.
Ako to bilo potrebno Gospod zna da bih dao i svoj zivot samo da bih pokazao ljubav svakom hriscaninu.
Ti neznas da te ja iskreno ljubim. Zaista, to je Onaj gore svedok da je tako.
Da ja se posvadjam sa covekom, ali nikada iza toga nema mrznje ili zelje da povredim. Naravno, ti znas da bih ja voleo da te obratim u protestanta.
A sto se tice ostalog to mi je sve manje vazno. Po neki put sam brzi ili nagliji nego sto je to ispravno. Posle toga uvek mi je zao, i veoma se borim da to pobedim u svom zivotu.
Veoma volim ljude. Cenim i postujem one koji se od srce bore za ono sto smatraju znacajnim. Zato ti imas moje postovanje.
Tacno je ja sam nekada bio opasan covek. Malo vise od opasan. Medjutim, Isus je to promenio. Jer, ja nikada nikome ne pretim. Ja sam to nekada radio te stvari samo tako sto sam pomislio to sam bez reci ostvario.
Danas, je druga prica u mom srcu.
Zelim da to znas. Iskreno te smatarm mojim prijateljem.
Ujedno, ovo oko ureda za azil ti je stvarno bilo dobro. Ostrouman si ti. Samo davno je bilo to kada sam ja bio azilant. Tako je na pocetku bilo. Ja sada zivim kao ravnopravni clan drustva koje me je prihvatilo.
Veliki pozdrav, i izvini sto sam se malo naljutio na tebe.