Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Caffe bar

power_settings_newLogin to reply
+10
vivi
No Nick
Wiklif
Justin
Izrail
samaritanka
laodikejac
Spart
vanja777
kainos
14 posters

descriptionCaffe bar - Page 18 EmptyRe: Caffe bar

more_horiz
Ma otkud ti ovaj Izro ne usuđujem se niti napisati što pomislih kad to pročitah.

Koliko protestirm ispade i ja protestant.lol!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Ma otkud ti ovaj Izro ne usuđujem se niti napisati što pomislih kad to pročitah.

Ma zar ne vidis da je Noemi dusa od covjeka,sirota miri,tjesi a ovo ti od milja kaze Izro, as to si coce ko zec plasljiv,jel te tukla mama.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Justin je napisao/la:
Noemi, ja pijem samo vodu... Ponekad sok ili čaj... Ali i tu sam jako izbirljiv...
Imam dosta osjetljivi okus, pa mi je čak i kavica ružna...
Eto sad znaš zbog čega ne navraćam u kavfanče...

E ovaj je pravi adventista,ma bus dobil palacinke,dodji samo k nama u kafance.Ma tu nam najbolje mozes propovjedati,dodji,dodji..</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Izro došlo od pjene drunken

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

Justin je napisao/la:
Noemi, ja pijem samo vodu... Ponekad sok ili čaj... Ali i tu sam jako izbirljiv...
Imam dosta osjetljivi okus, pa mi je čak i kavica ružna...
Eto sad znaš zbog čega ne navraćam u kavfanče...

E ovaj je pravi adventista,ma bus dobil palacinke,dodji samo k nama u kafance.Ma tu nam najbolje mozes propovjedati,dodji,dodji..

Uf, Dino, ondak mi kavfeđije nećemo nikako bit dobri adventiste, jedina sličnost su nam paljačinjci, i to ako mere s nutela, njam mljac prevrce </BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ajmo sad jednu zapjevat Caffe bar - Page 18 Muzak110 Caffe bar - Page 18 Ples110a možd i zaplesat

more_horiz
Izraile, kupit ću ti čokoladu samo nas nauči nešto o kompićima, ajde ajde ajde....Razz

more_horiz
Kojim kompićima?

more_horiz
Pa di si ti čovječe,nema te ko ni kave

more_horiz
kompjuterima...hehehehe

zašto ne mogu iz outlooka linkovati, recimo pošalješ mi link i ja kliknem na taj link, on neće da fercera?

more_horiz
Ja ti te probleme rješavam tak da stišćem dok ne proradi.

more_horiz
pazi da ne stisneš prejako, uteći će slova lol!

more_horiz
Hej ljudi,Bog s vama!Danas sam dobila 5 iz psihologije.Tako sam sretna i zahvalna Bogu.cheers NOEMI saznala sam da za glazbeni treba još i seminarski napisat na temu pjesmice za djecu.

more_horiz
Čestitam sestro! Bravooooo....svirka

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Hej ljudi,Bog s vama!Danas sam dobila 5 iz psihologije.Tako sam sretna i zahvalna Bogu.cheers NOEMI saznala sam da za glazbeni treba još i seminarski napisat na temu pjesmice za djecu.

Koliko strana mora imati seminarski, jel trebaš pomoć, da nešto napišemo na forumu?

Kakva si pitanja imala, iz čega si učila, mene to uskoro čeka, i predavanja počinju u trećem mjesecu, koja si godina, možda se vidimo, 1.3. imamo predavanje Djeca u krizi, na faksu.

more_horiz
food food food food

prevrce prevrce prevrce prevrce prevrce

ajde malo da vas počastim, e još da nam je Dina ovdje...zajedništvo

more_horiz
Poslat ću ti pitanja i materijal samo mi daj adresu.Mislim da nisu važne strane nego dobro opisati taj sistem rada s djecom.Ja ću moć dolazit samo subotama a tad su predavanja iz opće pedagogije.Radnim danima stvarno nemogu dolazit jer se moram brinit za djecu zbog škole a najmlađa ima 4 godine.Za seminarski ću več se snaći uz pomoć Božju,već si sad pomalo slažem šemu u glavi a kad počnem pisat trbat će mi jako dugo:scratch: .No nema problema koji nemožemo prevladat uz pomoć Božju,a ja sam živi primjer kako i nemoguće može postat moguće:mol:
Lijep pozdrav i Božji blagoslov

more_horiz
sestro Sandra, poslala sam ti adresu, klikni gore iznad foruma na messages, tj . na privatne poruke...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply