A zasto ne bi moglo da se razogovara i o Branhamu i o gospodji White, ali bih onda zamolio da se reaguje na isti nacin i u jednom i u drugom slucaju, pa pastore Krizosteme samo sam zeleo proveriti uslove dijaloga ovde i sve vise mi je sve jasno.
Ja od razogovora o Branhamu ne bezim nikada i nigde, ali posto su napadi na mene licno bili tolerisani, zeleo sam samo da skrenem paznju da nije sve tako jednostavno i da bas nisam ja jedini koji ima uzore koji nisu Bibliski.
Sto se mene licno tice, ne zelim razogovarati o ovoj temi na vasem forumu ovaj dijalog i sve sto imam reci i o Wilijamu Branhamu i o gospodji White, reci cu na jednom drugom mestu gde imam slobodu govoriti, a koliko sam upoznat i tebe tamo niko nije ometao, cenzurisao upozoravao iako se ljudi nisu bas odusevljavali idejom subote, pa kada si ti vec tamo reklamirao ovaj svoj forum i niko te nije sprecavao ostaje dragi administratore bar nada da i ovaj moj poziv na debatu o Elen White, neces izbrisati mada sumnjam, ja nisam niti naivan a ni glup covek.
Ovaj forum nije kreiran da propogira bilo sta drugo osim advetnizma da nije tako ne bi dozvolili da se svaki ozbiljniji oponent prvo ismeje, izvredja a onda pozove na dijalog.
O gospodji White, a i svojim iskustvima sa ovog foruma pisacu na
www.krscanstvo.net Tamo cu detaljno razvejati sve iluzije o toj gospodji. Ostaje bar nada da ovaj post neces cenzurisati, pa neka svi ljudi kojima je do ove teme stalo dodju tamo na dijalog a pozivam i tebe pa brani svog proroka vesnika tamo pod ravnopravnim uslovima ako mozes i imas hrabrosti.
Uz to te najljubaznije molim da moje ime brises iz registra clanova na ovom forumu.
Pozdrav