Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Surova iluzija ili prorocica sestera E. G. Harmon Vajt

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionSurova iluzija ili prorocica sestera E. G. Harmon Vajt - Page 2 EmptyRe: Surova iluzija ili prorocica sestera E. G. Harmon Vajt

more_horiz
Očito dragomir i Aladin misle da su JoPlus & friends adventisti, ili žele da skrenu temu s Branhama na Ellen White...jedno od to dvoje je istina...

descriptionSurova iluzija ili prorocica sestera E. G. Harmon Vajt - Page 2 EmptyRe: Surova iluzija ili prorocica sestera E. G. Harmon Vajt

more_horiz
hm, moguce. smatram da je ova tema potpuno promasena buduci da vec postoji topic o E. White (ako se ne varam). A takodjer obrana svog (ljudskog) uzora tako da se napada tudji bas i nije nesto sto bih ja smatrao uzornim.

more_horiz
Pa Miler je izracunao tacan dan Hristovog Drugog dolaska i objavio ga kroz medije, tada novine svetu.

???????????????????????????????????????????????????????????? Da li je ovo zaista tacno ili?????????? Odakle vam ovo??

more_horiz
A zasto ne bi moglo da se razogovara i o Branhamu i o gospodji White, ali bih onda zamolio da se reaguje na isti nacin i u jednom i u drugom slucaju, pa pastore Krizosteme samo sam zeleo proveriti uslove dijaloga ovde i sve vise mi je sve jasno.

Ja od razogovora o Branhamu ne bezim nikada i nigde, ali posto su napadi na mene licno bili tolerisani, zeleo sam samo da skrenem paznju da nije sve tako jednostavno i da bas nisam ja jedini koji ima uzore koji nisu Bibliski.

Sto se mene licno tice, ne zelim razogovarati o ovoj temi na vasem forumu ovaj dijalog i sve sto imam reci i o Wilijamu Branhamu i o gospodji White, reci cu na jednom drugom mestu gde imam slobodu govoriti, a koliko sam upoznat i tebe tamo niko nije ometao, cenzurisao upozoravao iako se ljudi nisu bas odusevljavali idejom subote, pa kada si ti vec tamo reklamirao ovaj svoj forum i niko te nije sprecavao ostaje dragi administratore bar nada da i ovaj moj poziv na debatu o Elen White, neces izbrisati mada sumnjam, ja nisam niti naivan a ni glup covek.

Ovaj forum nije kreiran da propogira bilo sta drugo osim advetnizma da nije tako ne bi dozvolili da se svaki ozbiljniji oponent prvo ismeje, izvredja a onda pozove na dijalog.

O gospodji White, a i svojim iskustvima sa ovog foruma pisacu na

www.krscanstvo.net

Tamo cu detaljno razvejati sve iluzije o toj gospodji. Ostaje bar nada da ovaj post neces cenzurisati, pa neka svi ljudi kojima je do ove teme stalo dodju tamo na dijalog a pozivam i tebe pa brani svog proroka vesnika tamo pod ravnopravnim uslovima ako mozes i imas hrabrosti.

Uz to te najljubaznije molim da moje ime brises iz registra clanova na ovom forumu.

Pozdrav

more_horiz
I? Sta sada? Nasao si se uvredjenim i odlazis? Ili je pak nesto drugo u pitanju??

more_horiz
pogledajte ovo
http://www.jovan316.com/arhiva/2007.06.04/Radisa_Antic_-_Da_li_bi_adv_crkvi_bilo_bolje_bez_egw.m3u

more_horiz
uh...taj link mi je srusio winamp... Shocked

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply