Aladin je napisao/la: Da li moze neko da mi iznese svoja reazmisljanja o jednom prorostvu iz Malahije 4.-te glave. Prorostvo kaze da ce Bog poslati Iliju proroka pre nego dodje veliki i strasni dan Gospodnji. I tamo pise u toj glavi da ce u to vreme pravednici izaci na zemlju i gaziti po pepelu bezboznika. Ja imam odredjene misli o tome, ali bih voleo da cujem i druge sa foruma. Meni to izgleda kao prorostvo za kraj vremena, jer strasni dan Gospodnji je pocetak Bozijeg suda i gneva na zemlji koji je opisan u Knjizi Otkrivenja.
Gospod s vama
Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org
U ovim danima svopćeg otpadništva, Bog poziva svoje vjesnike da objavljuju Njegov zakon u duhu i sili Ilijie proroka.
Kao što je Ivan Krstitelj, pripremao narod za prvi Kristov dolazak, skretao pažnju svojih slušatelja na propise Dekaloga, tako i mi trebamo jasno i određeno objavljivati poruku iz
Otkrivenja 14:" Bojte se Boga i dajte mu slavu, jer dođe čas njegova suda..."Sa usrdnošću koja je bila značajna za Iliju i Ivana Krstitelja i mi trebamo pripravljati put za drugi Kristov dolazak..
To je pokret Trojice anđela - pokret koji formira crkvu ostatka..Obećanje u 3.i 4. glavi Malahije se doslovno ispunjavaju..
Sotona - vođa pobune i otpadništva, predstavlja korjen, a grane su svi njegovi sljedbenici koji propovijedaju njegove laži u pogledu Božjeg zakona
- na primjer :
da je ukinut kad je bio ispunjen!Božji zakon nije ukinut kada ga je Isus ispunio.On nam ga je upisao u srce po opravdanju vjerom..zato ga je ispunio svojom žrtvom da ga krvlju Svetim Duhom upiše u srce i um..po osudi grijeha za grijeh u tijelu..