Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

God TV!

power_settings_newLogin to reply
+4
Totus Tuus
dominik
Izrail
forestsilvy
8 posters

descriptionGod TV! - Page 3 EmptyRe: God TV!

more_horiz
forestsilvy je napisao/la:
Feba je napisao/la:

Molim? Brate tek nas ceka OGGGGGRRROOOMNOOO PROBUDENJE koje ce biti 7x jace, vece, ispunjeno cudesima nego kad je crkva pocela djelovati i kad se prosirila. (druga stvar je ako ti ne vjerujes) Procitaj malo bolje!!!

Možeš li nam pokazati gdje to piše jer nikako da to nađem. study

Hvala.

Povijest, reformacija je pocela sa Lutherom, pa nadi knjige i prouci razvitak crkve i otkrivenja koja je crkva dobivala od tada pa do sada...

Dobar odgovor kad ne možemo dati odgovor koji se temelji na Bibliji. Biblija jasno pokazuje otpad zadnjih vremena a ne najveće probuđenje. To ne znači da ja ne želim vidjeti spašene ljude, već nažalost bezakonje će toliko ueti maha da će i poneki otpasti od vjere.

more_horiz
Ja verujem da ce se veliko probudjenje desiti, ali ono ce doci i proci i mnogi o tome nece znati nista.

U ovoj celoj prici izgbili smo cini mi se, iz vida vreme nevolje koje nikada nije bilo takvo i niti ce biti.

Tada ce se to probudjenje odigrati na neki nacin. Duh Sveti ce u vecoj sili sici na verne kako bi ih osposobio da prodju i opstanu u tom vremenu.

ja to tako gledam, i meni Biblija o tome jasno govori. A Joilovo prorocastvo je upravo namenjeno u posebnom smislu za poslednje dane.
On koristi sliku kise kako bi opisao sliku silaska Duha Svetoga u sili. i tako govori o Ranoj kisi ali pominje i Kasnu kisu.

Prvo izlivanje Svetoga Duha na dan pedesetnice, koje se odigralo, ponovice ce se u Poznom Dazdu i desice se pred sam kraj istorije ovog sveta, kako bi se vernici mogli odrzati u vreme velikih nevolja kakve nikada nisu bile, i pozvati jos ono malo ljudi da se vrate Bogu. Bice to poziv da se napusti Babilon veliki.
Pogledajte kako o tome govori Danilo prorok u 12 glavi prvom stihu. Mihajlo veliki Knez ustace da brani svoj narod u to vreme.

Neznam Dragomire i Aladine kako vi to ne vidite?

more_horiz
Ne sestro Feba, ne neki VEĆ MNOGI će otpasti od vere i ljubav MNOGIH će ohladiti, ali ne fileo ljubav, već ljubav prema Božijoj Reči-AGAPE.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
prvo ide probudenje ljudovi Wink

more_horiz
back up with Bible

more_horiz
evandelje ce se propovjedati po cijelom svijetu prije nego se I. vrati, a to ce uzrokovati probudenje, hellooo? Pratite li vi krscanski svijet i jel vidite sto se dogada u svijetu, al ocito ne

more_horiz
probuđenja će biti ali ne sada...ja ti kažem da back up with Bible probuđenje prije Suda...

more_horiz
ako misliš silvy da ono što Benny Hinn radi i ostali takvi slični njemu u SAD-u i drugdje da je to neki kao biblijski REVIVAL onda se gadno varaš i preporučam ti da sa tim odeš pred Boga i pitaš Ga što On misli o tome...

more_horiz
evandelje ce se propovjedati po cijelom svijetu prije nego se I. vrati, a to ce uzrokovati probudenje, hellooo? Pratite li vi krscanski svijet i jel vidite sto se dogada u svijetu, al ocito ne

Vidim Shocked

Vidim progone al' to nam je i obećano. Vidim ekumenizam, vidim koketiranje s misticizmom, svjetovnošću, vidim pastire koji ne vjeruju u Pismu i to javno obznanjuju, vidim guranje grijeha pod tepih, vidim porast različitih discernement ministries - očigledno su i drugdje svjesni kako stvari idu iz lošeg u gore.

No, to ne znači da ne postoji sveti ostatak koji će ostati vjeran Kristu bez obzira na sve.

more_horiz
Amen! Ovo je savrsena istina feba.

more_horiz
Sestro Feba, i ja kažem AMEN, na to što si napisala. Ko ne vidi da Hrišćanstvo kao religija ideo u najdublje svere pakla, taj je potpuno slep. Time ne mislim na pravu veru nekog Božijeg deteta koje danas na svetu čeka svoje otkupljenje. Ali Ekumenizam i druga crkve koje nisu čak nastale na temelju originalnog probuđenja kao Jehovini Svedoci ili Mormoni, to sve završava u velikoj tami na kraju vremena. Ali slava Bogu, prorok je rekao: "U vreme večeri biće SVETLA!"

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Da se vratim na temu,

ne svidja mi se bas "God TV". Izgleda mi kao da nas silom preko ekrana
hipnotiziraju. Da se krivo ne izrazim, ne lazno, ali u vise navrata oni
voditelji emisija i skupova previse mi djeluju kao bogatasi. Vise volim
jednostavne i skromne ljude.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply