Yes.
Ali bitno je da zajednički idemo prema tom zaključku, da analiziramo nake premise koje nas vode k tom zaključku! A ako to budemo uredno radili, tada možda nećemo ni stići doći do naših sadašnjih zaključaka, a već ćemo se možda složiti oko nekih stvari - i možda ti promijeniš mišljenje...
A možda ja promijenim svoje mišljenje...
Prijatelju, ne smijemo se sramiti priznanja mogućnosti da smo u krivu... Znaš li da je to jedan od najvećih pokazatelja djetinjastosti i nezrelosti (a također i umišljenosti) - kad se čovjek boji da će morati promijeniti svoje mišljenje...?
Pa pametni i zreli ljudi su uvijek spremni poniziti se, prihvatiti da u nečemu nisu u pravu... To je pokazatelj zrelosti, zar ne? (ali nije to lako, biti zreo... znam ja to i iz osobnog iskustva...
)...evo opet crvenim...baš sam dijete...
No, da ne gnjavim sad s tim... Predlažem da mi krenemo s raspravom o savezima, jer bi nam mogli početi uklanjati ove naše postove odavde i eventualno zatvoriti ovu rubriku (a to bi bila šteta).
Zato ću već u ovom postu napisati nešto za otvaranje teme:Evo ti pitalica: Što misliš, što je to:
zajedničko je svim "starim savezima", a ne postoji više u "novom savezu"?