Nekoliko se je puta jos Marija pokazivala djeci u Cova da Iria. Neposredno prije smrti Francesca, pojavila se je i rekla da ce ih uskoro uzeti na nebo.
Francesco je umro 4/4/1919, iduca je umrla Jacinta 20/2/1920, nakon mnogih bolesti. Prije smrti Jacintine, Marija joj je rekla:
^grijeh koji salje mnoge ljude u prokletstvo je grijeh tijela; treba zivjeti bez luksuza; ljudi se trebaju cuvati grijeha; jako potrebna je pokora.^
10/12/1925
Marija i dijete Isus su se pojavili sestri Luciji. Dijete Isus je govorio: ^Smiluj se Srcu tvoje Najsvetije Majke. Pokriveno je trnjem kojim ga nezahvalni ljudi bodu svakog momenta, nema nikoga da to trnje makne dijelima odstete.^ Onda je Marija rekla: ^Kceri, pogledaj moje Srce okruzeno trnjem kojim ga nezahvalni ljudi bodu svetogrdjima. Ti me barem pokusavas utjesiti. Reci da ja obecajem pomoc u smrtnom casu, sa svim milostima nepotrebnim za spasenje, svima onima koji, prve subote pet mjeseci zaredom idu na:
ispovijed
pricest
mole 5 desetki krunice
provedu u mojem drustvu 15 minuta meditirajuci o krunici
sa namjerom da mi daju odstetu.^
15/2/1926 dijete Isus se je ponovno pojavilo Luciji, pitao je da li je Lucija rasirila poboznost Bezgrijesnom Srcu Marijinom.
Rekao je: ^
Ispovijedati se moze 8 dana prije ili poslije prve subote, ako su u milosti kad primaju pricest, i imaju namjeru da daju odstetu Bezgrijesnom Srcu Marijinom. Ako zaborave, mogu to napomenuti u iducoj ispovijedi, ali moraju ici na ispovijed cim mognu.^
Lipanj 1929
Kapelica je bila osvijetljena, kriz se je pojavio iznad oltara, iznad kriza Otac, na Njegovim prsima golub (Duh Sveti), a na krizu je bio Isus. Iznad Isusovog pojasa je bio kalez i velika pricest iz koje su kapljice krvi padale iz lica Isusovog, i iz rane u Njegovoj strani. Te kapljice su padale na pricest, onda u kalez. Marija je bila pod desnom stranom kriza, kao Marija iz Fatime. Imala je Njezino Bezgrijesno Srce u njezinoj lijevoj ruci. Ispod lijeve strane kriza su bila velika slova: Milosti i milosrdje. Lucija je razumjela da je to bila misterija Svetog Trojstva. Marija je trazila posvetu Rusije u Njezino Bezgrijesno Srce ^s obecanjem da ce zaustaviti sirenje grijeski, i da ce obratiti Rusiju.^ Rekla je: ^Cas je dosao da Bog trazi Papu, zajedno sa svim Biskupima svijeta, posvetu Rusije u Bezgrijesno Srce Marijino, s obecanjem da ce je spasiti tim cinom.^
25/7/1966
Biskup iz Leiria: ^Poruka iz Fatime je jako ozbiljna. Fatimu treba razumjeti, konacno obecanje je ^
Na kraju ce Bezgrijesno Srce ipak pobijediti.^^
11/2/1967
Kardinal Ottaviani: ^Lucija je napisala tajnu iz Fatime na Portugalskom jeziku, sto je Marija trazila od nje da kaze Papi. Stigla je do Pape Ivana XXIII. Papa je procitao, razumio, zatvorio u drugu kovertu i polozio duboko u ladicu.^
13/5/1981
Atentat na Papu Ivana Pavla II. Zivot mu je spasen. Blagdan Majke Bozje Fatimske, i Majke Bozje Presvetog Oltarskog Sakramenta.
13/5/1982
Papa hodocasti u Fatimu da zahvali Mariji na spasenom zivotu.
25/3/1984
Papa Ivan Pavao II je posvetio Rusiju u Bezgrijesno Srce Marijino zajedno sa svim Biskupima, Rc i pravoslavnima, u Vatikanu klececi ispred kipa Majke Bozje iz Fatime. Kip je donesen specijalno za tu posvetu u Vatikan. Sestra Lucija je rekla da je Isus tu posvetu konacno primio. (Prije te posvete su Pape pokusavale posvetiti Rusiju u Bezgrijesno Srce Marijino, ali je sestra Lucija rekla da Isus nije priznao).
13/5/1991
Papa hodocasti u Fatimu da zahvali Mariji na spasenom zivotu.
1/1/2000
Papa Ivan Pavao II je obznanio tajnu iz Fatime: ^Mucenje crkve, mnogi ce stradati. Zaredjeni, vodjeni Papom ce ici prema krizu, zrtava ce biti mnogo.^
Ako zelite kompletnu poruku iz Fatime, mozete je naci na donjoj adresi. Prijevod na engleskom, francuskom, talijanskom, spanjolskom, njemackom, portugeskom, holandskom, kiswahii jeziku.
http://www.fatima.org/exclusives/exclusives.htm