Hvala na stranici Ilija, skinuo sam dosta toga...
usamljena je napisao/la:slazem se s ovim u potpunosti.kako grjesna zena moze roditi Sina Bozjega? u velikoj si zabludi. a ono sto si potvrdio jos jednom o, kako kazes, antikrsitovoj crkvi neka ti sam Krist oprosti sto ga vrijedjas jer ja ti oprastam.ILIJA je napisao/la:
Marija je kao i svako drugo ljudsko biće:- grešnik!!!
Iz ove tvoje izjave, lijepo se može zaključiti, tko je za tebe Isus Krist...?
PUT HRIŠĆANINA
- John Bunyan
sunshine je napisao/la:usamljena je napisao/la:slazem se s ovim u potpunosti.kako grjesna zena moze roditi Sina Bozjega? u velikoj si zabludi. a ono sto si potvrdio jos jednom o, kako kazes, antikrsitovoj crkvi neka ti sam Krist oprosti sto ga vrijedjas jer ja ti oprastam.ILIJA je napisao/la:
Marija je kao i svako drugo ljudsko biće:- grešnik!!!
Iz ove tvoje izjave, lijepo se može zaključiti, tko je za tebe Isus Krist...?
<table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=556 border=0><tr><td width=115></TD> <td class=style28 width=406><table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=246 border=0><tr><td width=226>POSTANJE ili Prva knjiga Mojsijeva preveo s jevrejskog prof. dr Aleksandar Birviš </TD></TR></TABLE> Ovde možete skinuti kompletnu knjigu u PDF formatu.</TD></TR> <tr><td></TD> <td class=style28><table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=246 border=0><tr><td width=226>KNJIGA PROROKA ISAIJE preveo s jevrejskog prof. dr Aleksandar Birviš </TD></TR></TABLE> Ovde možete skinuti kompletnu knjigu u PDF formatu.</TD></TR> <tr><td></TD> <td class=style28><table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=246 border=0><tr><td width=226>PLAČ JEREMIJIN preveo s jevrejskog prof. dr Aleksandar Birviš </TD></TR></TABLE> Ovde možete skinuti kompletnu knjigu u PDF formatu.</TD></TR> <tr><td></TD> <td class=style28 align=left><table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=246 border=0><tr><td width=226>POSLANICA JEVREJIMA preveo s grčkog prof. dr Aleksandar Birviš </TD></TR></TABLE> Ovde možete skinuti kompletnu knjigu u PDF formatu.</TD></TR> <tr><td></TD> <td class=style28 align=left><table cellSpacing=5 cellPadding=5 width=348 border=0><tr><td width=350> MARIJA Pouke učeništva iz života Isusove zemaljske porodice Pisac: Fil Treilkil Izdavač: Udruženje „Ikonos“ </TD></TR></TABLE> Ovde možete skinuti kompletnu knjigu u PDF formatu.</TD></TR></TABLE> |
|
|