Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Zivotinjski svet

power_settings_newLogin to reply
+4
mirjam
kainos
Spart
vivi
8 posters

descriptionZivotinjski svet EmptyZivotinjski svet

more_horiz
Dali imate nesto interesantno o zivotinjama? monkey
Ovde mozete napisati! cat
albino elephant rendeer

descriptionZivotinjski svet EmptyRe: Zivotinjski svet

more_horiz
E ovo ti je dobra tema Vivi.Pišimo malo o svojim ljubimcima.Ja imam dva jako dobra prijatelja,psa i mačku koji me često oraspolože i nasmiju.Kad su zajedno kao da se poznaju sto godina.Za njih ne vrijedi ono da se svađaju ko pas i mačka
Zivotinjski svet 05110Zivotinjski svet Cat110

more_horiz
Ja imam psa Zagija kojeg sam jaaakooo razmazila. S nama je dvije godine, od kako je kao beba odpušten od svoje mame, hranim ga,kupam,češljam,pričam s njim, spava kod mene u sobi u fotelji, ide sa mnom u dućan, kad radim po kući i on se petlja u sve, pogotovo kad čistim, voli nam se uvući u krevet i to baš na jastuk da stavi glavu, pa sam ga naučila da on ima svoju fotelju. Neće jesti dok mu ja ne dajem iz ruke samo...gleda nas pravo u oči, načuli uši i kao da priča s nama, tako se ponaša...

more_horiz
E pa vi ste super,svi imate neku zivotinjicu ajd Josua upoznaj nas s tvojim ljubimcima kako se zovu,a Zagija sam i par puta cula on hoce samnom pricati , jel da Noemi,koje su rase.Ja si zelim isto jednu zivotinjicu, i skoro sam se docepala morskog praseta, ali bilo ih je 3 a to je puno ,a jedan bi bio sam,jesr su to socijalne zivotinje.Inace jako drage,imaju slatke okice,al ste me raznjeznili s ovim zivotinjicama.......

more_horiz
Imam psa Čupka i mačka koji se zove Cicko.Ma pravi su.

more_horiz
Stvarno su super Joshua!
Ja imam dve male papige, zovu se Miki i Kiki.
Divlje su ali jako slatke. Jako volim pse i imala sam jednoga ali sam 4 nedelje. Bila je to zenka i dobila je male, ali je lagla na njih i ugusili su se svi i posle toga smo je morali dati nekome.
Psi su super zivotinje i havala Bogu sto nam ih je dao.

more_horiz
ja imam vucjaka zove se Rex...

more_horiz
imaš li sliku njegovu, ja volim vučjake i haskije

more_horiz
e, ja imam isto dvije papige kao i vivi....inace sam ljubitelj papagaja i golubova, ma svim pticama koje lete..tako im zavidim:(

more_horiz
Ja imam dva psa.. Zovu se Dina i Pino.. i macku Mimu i macka Miku Smile
Ja jako jako volim zivotinje, jos nam dodu iz susjedstva cesto Smile i ja bi ih jos vise..ovo mi je malo Sad

more_horiz
Kod nas imamo psa i mačku koji su u vrlo dobrim odnosima.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
vanja777 je napisao/la:
Ja imam dva psa.. Zovu se Dina i Pino.. i macku Mimu i macka Miku Smile
Ja jako jako volim zivotinje, jos nam dodu iz susjedstva cesto Smile i ja bi ih jos vise..ovo mi je malo Sad

Kako si dosla na ideju dati to ime Dina,to mi se svidja,kad smo bili mali i kad se maca omacila,bili smo zalosni ako nije bílo dosta da nose nasa imena,to me podsjeca na djetinjstvo.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
[img]Zivotinjski svet F311[/img]

more_horiz
ajme, ča su slatki Very Happy

more_horiz
Nesto me u zadnje vreme muci. Nemogu se odluciti oko zivotinje koju cu uzeti za ljubimca.

Moji se takodje preglasavaju oko nje. Jedni bi papagaja, drugi psa. Jedni bi velikog i okruglog a drugi malog i dugackog. A najmladja cerka hoce jednog malog majmuna, koga je videla u prodavnici za zivotinje preko puta naseg stana.

Posto mi je najmladja cerka najmilija, ja zelim da joj udovoljim. Kupio bih majmuna.

Medjutim, imam dilemu, koju nikako ne mogu da resim. Jesu li majmuni zivotinje ili nisu? Ako nisu kako da ga drzim kao kucnog ljubimca.

Pomagajte ljudi.

more_horiz
Jaoj majmun baš slatko,jedino čete se pomučit oko odgoja tog majmuna jer su kao mala djeca pa da vam nebi dozlogrdilo.Ja imam tri psa velikog malog i malo većeg.Imam pet mačaka.Papige su mi crkle,planiram kupit kornjače.Moja djevojčica hoće konja,pa možda nabavim ponija.Volimo životinje i moguti reć jako hrabro ako čete kupit majmuna.Baš ljepo od tebe što ćeš djetetu udovoljit želju,dobar si ti tatica.Bit će djeci zanimljivo učit majmuna ponašanju.Puno podrške i uživajte!klap

more_horiz
Nije bas normalno da ljudi imaju majmune za kucne ljubimce ali mislim da je to bas zanimljivo imati majmuna.
Pogotovo one male, ala su slatki!!!!
Drzati majmuna je nesto izuzetno i sigurno zanimljivo i interesantno. Sigurno se moze covek snjima super igrati.
I tako su smesni.
Ja bih isprobala i kupila jednog!

more_horiz
Mislim da je odgajanje majmuna dosta zahtjevno.Svaka čast tko se odluči za to,ali ne znam kako bih ja izašao na kraj sa tim zanimljivim stvorenjem Shocked

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply