Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Samo za žene

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionSamo za žene - Page 2 EmptyRe: Samo za žene

more_horiz
e, super...
Mi , žene volimo istaći da smo snalažljivije od muškaraca. Što ti misliš?
Pogle samo ovo: čovjek i žena, supružnici, imaju djecu,kuću, bašću, posao u firmi.

Ujutro se dignu zajedno, žena spremi djecu, odvezu ih u vrtić. Ajd na posao. S posla dođu kući. Žena se uhvati ručka i spremanja, dotle muž dovede djecu iz vrtića. Onda zajedno ručaju. Muž ode leći, a žena zabavlja djecu dok usput pere suđe, sprema po kući, kuha možda za sutra, opegla...

Zatim, povede djecu u bašću, malo počupa korov, okopa, onda povede djecu u kuću i da im jauznu. Netko nazove, ili dođe, obavi žena i to.

Nakon dva tri sata, muž se odmorio, ustane se, ajd malo pojede i upali TV jer je utakmica.

Žena ode kupati djecu, nahraniti, staviti ih spavati, pa onda opere još suđa, priredi robu za ujutro, ode se otuširati i leći, umorna. Kad je prošla utakmica pa vijesti, možda i neki film, dođe muž u krevet i hoće se maziti. Žena skoro da zaplače i šta će , stisne zube i pregrmi bijes,umor i očaj. Spavanje.

Ajd, novo jutro...

---------------------------
Ovo je otprilike jedan prikaz većinske svakodnevice.

Ima izuzetaka, ali je to stvarno rijetkost.

Pa, tko je snalažljiviji i jači da podnese teret života? Very Happy

more_horiz
Samo za žene - Page 2 P

<BLOCKQUOTE>
No Nick je napisao/la:
Pa onda cu biti blazen medju zenama...Smile

Neka, nema veze, umem da kontroliram svoju radoznalost...Smile

Sacekaj malo mozda ces se i pokajati,izgleda da nisi cuo ono,,koga zene tuku i svinje jure taj i nije poslije covjek.pripazi mi smo te upozorile,a drago nam je da si medju nama.Samo za žene - Page 2 100105_emYA61_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Smile Pa nemam se cega bojat. Smile

A Noemi, sto se tice toga da su zene 'jace', snalazljivije ili sta god-naravno da verujem u to, glupo bi bilo da mislim drugacije, jer Bog je po svome oblicju stvorio muskarca i zenu! samo, ne smatram da su zene u svacemu bolje od mene. Smile Odnosno, od muskarca. Smile Postoje stvari gde se ja jako dobro snalazim, bolje od zene. Ne smeta mi ako su one u necemu bolje, pa sto da ne, hvala Bogu na tome, ja u tome samo mogu videti Bozju velicinu, ako nista drugo, jer ko drugi nego Bog im je dao takve sposobnosti?? To sam ja tako shvatio u teoriji, ali u praxi-nikada nisam ih razumio...:-(

Prema tome, svaka cast, svakodnevica moze biti takva, nemam problem sa time! Pre sam raspodelu obaveza nego da samo jedan vuce teret...Mnogo je lakse da dvoje podele teret, slozicete se...Neka svako nadje svoju ulogu u domu/porodici, i stvari polako dolaze na svoje mesto...Tesko je,znate i same, tesko je uskladiti se, postoji ta iskonska...kako da to nazovem...Jos iz edena, taj neki cudan sukob izmedju nje i njega, nesto sto sotona itekako forsira, pa samo uz Bozju pomoc i milost moze se postici jedinstvo u razlicitosti...Smile

Pozdrav.

more_horiz
eno čitam topik koji je postavio Kristo, o rastavi, preljubu, o nasilju...

Mislim da ni jedna žena na ovom svijetu ne smije sebi dopustiti zlostavljanje, a još gore, da joj djecu netko zlostavlja...

Zato, preporučujem ženama da dobro paze za kakvog muškog stvora se udaju i grade obitelj, a ako su već i promašile pa imaju kakvu sirovinu za muža, pod hitno trenirat neki samoobrambeni sport...za svaki slučaj... jer neće doći anđeo s neba da stane između nje i muža kadjoj stane lomit rebra...

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Najbolja moguća opcija muža za mene ako se ikad budem udala mora biti debeljuškast, buckast i da miriši na dinstani luk. Twisted Evil

I ja volim debeljuskaste koji dobro kuhaju. Very Happy

Uz to volim i kad muskarac zna sebi oprati, ispeglati, pocistiti za sobom, da mu ne moram to ja raditi, jer mu nisam mama i on nije mali decko, pa ga tako necu ni tretirati. Naprosto nikad ne radim za muskarca ono sto on moze napraviti sam za sebe, odnosno ono sto ni on ne bi napravio za mene. Prava mjera davanja i primanja temelj je skladnih odnosa u kojima nitko nikog ne iskoristava.

Zato mislim da i zene same moraju odgojiti svoje sinove jednako kao i kceri - svaka odrasla i zrela osoba mora znati brinuti o sebi i ne pretvarati svoje voljene u sluge. Tim vise sto zene danas rade izvan kuce na trzistu i ukoliko ne podjele kucne posle, zaista se mogu ozbiljno razboljeti i prerano ostarjeti, a muz koji ce imati viska vremena onda ce traziti mladje i zanimljivije ljubavnice, koje nece morati raditi prljave poslove, vec samo uzivati - ovo je dovoljna opomena svim onim zenama koje previse rade i previse tereta preuzimaju na sebe. Wink

Dapace, mislim da ce nas i muskarci vise postovati onda kad mi same budemo vise postovale sebe.

Lijep ti je forum, Noemi, kratko svratih da te pozdravim ! Very Happy

more_horiz
Draga Oshun, jako mi je drago da si svratila,makar i na kratko, kako veliš, i nadam se da ćeš koji put svratiti i nešto nam napisati. flower

more_horiz
Oshun je napisao/la:
Noemi je napisao/la:
Najbolja moguća opcija muža za mene ako se ikad budem udala mora biti debeljuškast, buckast i da miriši na dinstani luk. Twisted Evil

I ja volim debeljuskaste koji dobro kuhaju. Very Happy

Uz to volim i kad muskarac zna sebi oprati, ispeglati, pocistiti za sobom, da mu ne moram to ja raditi, jer mu nisam mama i on nije mali decko, pa ga tako necu ni tretirati. Naprosto nikad ne radim za muskarca ono sto on moze napraviti sam za sebe, odnosno ono sto ni on ne bi napravio za mene. Prava mjera davanja i primanja temelj je skladnih odnosa u kojima nitko nikog ne iskoristava.

Zato mislim da i zene same moraju odgojiti svoje sinove jednako kao i kceri - svaka odrasla i zrela osoba mora znati brinuti o sebi i ne pretvarati svoje voljene u sluge. Tim vise sto zene danas rade izvan kuce na trzistu i ukoliko ne podjele kucne posle, zaista se mogu ozbiljno razboljeti i prerano ostarjeti, a muz koji ce imati viska vremena onda ce traziti mladje i zanimljivije ljubavnice, koje nece morati raditi prljave poslove, vec samo uzivati - ovo je dovoljna opomena svim onim zenama koje previse rade i previse tereta preuzimaju na sebe. Wink

Dapace, mislim da ce nas i muskarci vise postovati onda kad mi same budemo vise postovale sebe.

Lijep ti je forum, Noemi, kratko svratih da te pozdravim ! Very Happy

Potpuno se slažem sa Oshun,ali ima toliko ženica da mi je jako žao gledat šta sve moraju trpiti ali to je njihov izbor.Ja sam se odma na početku postavila i stvari su tekle dobro,iako me niko nije savjetovo ali vidla sam ja kud to može odvest.Nek žena bude queen za svog dragog a ne jocolor
Pozdravvvvv

more_horiz
Znate što znači kad žena dođe iz kuhinje u dnevni boravak?
-da je lanac predug
Zašto žene imaju kraće noge od muških?
-da mogu prić bliže sudoperu
Twisted Evil

*bez uvrede*

more_horiz
Totus Tuus je napisao/la:
Znate što znači kad žena dođe iz kuhinje u dnevni boravak?
-da je lanac predug
Zašto žene imaju kraće noge od muških?
-da mogu prić bliže sudoperu
Twisted Evil

*bez uvrede*

Evo tebi malo fplasma ovaj je na vodu,ne brini. Pozdrav

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply