Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionTko prvi!? :D EmptyTko prvi!? :D

more_horiz
Ajde das vas čujem. kuca Što mislite, danas u ovo moderno doba, u kojemu živimo, tko komu treba prvi prići (ukoliko se netko nekome svidi) ili nema pravila? cv Neki kažu da bi djevojke trebale čekati na prvi korak muških preslikavajući to na Krista mudri (on je nas prvi ljubio, umro itd itd), drugi su 'moderni' pa o tako čemu niti ne razmišljaju. Anyway, kako god da okreneš, uvijek netko riskira. Dakle, tko bi prvi trebao riskirati? Drugim riječima, tko lakše podnosi odbijanje lol!
Sada mi uz to, pada na pamet vječna tema muško-ženskog prijateljstva, ali ajde, o tome drugom prilikom! victory
Božji blagoslov svima! obred

descriptionTko prvi!? :D EmptyRe: Tko prvi!? :D

more_horiz
Uh pa sad ja sam prvi prišao. Ne znam nekako sam odgajan u duhu kavalirštine i purgerstva pa mi je to prirodno. Ono što zbilja mogu posvjedočiti jest otkako sam počeo biti iskren i vjeran u odnosu na Boga i Pismo puno više cjenim žene. Nekako sam u Pismu uvidio ulogu žene i njenu vrijednost i to poštujem . A sad o pristupu pa mislim da to puno ovisi o kulturi. Ne vidim problem u tome da mi djevojka priđe prva. dapače to bi me jako zaintrigiralo! Very Happy

more_horiz
Što mislite, danas u ovo moderno doba, u kojemu živimo, tko komu treba prvi prići (ukoliko se netko nekome svidi) ili nema pravila?

Pa žene bi trebale Very Happy
Sudeći po sebi,laka je frajerska poza u društvu,a pošto kod žene nikad neznaš,možda je neka pčelica,pa ti se samo učini da je poželela da sleti baš na tvoj cvet ... Cool
I ti tad kreneš,nekim forama,al ozbiljnih namera...i tu dođe hladan tuš - odbijanje ,ili nedajBože
privijanje uz tebe a da nemaš pojma da si samo jedan u nizu Shocked i tad mi to dođe samo
ko jedna seks kolekcija koja mi i ne treba u životu,jer tražim ono pravo I love you

Zbog loših izbora,iskustava i sadašnjeg togamijedosta stava - žena neka krene !
I neka se i potrudi oko mene Very Happy ako je prava i ako traži nešto pravo jer ni ja nisam samo još jedan idiot u nizu Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply