Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

description20 Biblijskih obecanja Empty20 Biblijskih obecanja

more_horiz
1. 1. Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega, što počivaš u sjeni Svemogućega,
2. reci Jahvi: Zaklone moj! Utvrdo moja! Bože moj u koga se uzdam!
Psalam 91.1 i 2
2. 15. Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti, s njim ću biti u nevolji, spasit ću ga i proslaviti.

16. Nasitit ću ga danima mnogim, pokazat' mu spasenje svoje.
Psalam 91.15 i 15
3.
13 I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu.
Ivan 14,13
4.

27 Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem. Dajem vam ga, ali ne kao što svijet daje. Neka se ne uznemiruje vaše srce i neka se ne straši.
Ivan 14,27
5.
7 Ako ostanete u meni i riječi moje ako ostanu u vama, što god hoćete, ištite i bit će vam.
Ivan 15,7
6.
1 Neka se ne uznemiruje srce vaše! Vjerujte u Boga i u mene vjerujte! 2 U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih vam rekao: 'Idem pripraviti vam mjesto'?
Ivan 14,1 i 2
7.
16 Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Ivan 3,16
8.
8 Učit ću te, put ti kazat' kojim ti je ići, svjetovat ću te, oko će moje bdjeti nad tobom.
Psalam 32,8
9.
23 A njih ti, o Bože, strmoglavi u jamu grobnu! Krvoloci i varalice ni polovicu dana neće doživjeti! A ja se u tebe uzdam!
Psalam 55,23
10.
20 Evo, na vratima stojim i kucam; posluša li tko glas moj i otvori mi vrata, unići ću k njemu i večerati s njim i on sa mnom. 21 Pobjednika ću posjesti sa sobom na prijestolje svoje, kao što i ja, pobijedivši, sjedoh s Ocem svojim na prijestolje njegovo. 22 Tko ima uho, nek posluša što Duh govori crkvama!
Otkrivenje 20,20 - 22
11.

7 Svu svoju brigu povjerite njemu jer on se brine za vas.
1 Petrova 5,7
12.
A ovo je navještaj koji smo čuli od njega i navješćujemo vama: Bog je svjetlost i tame u njemu nema nikakve!
1.Ivanova 1,5
13.
7 I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će srca vaša i vaše misli u Kristu Isusu.
Filipljanima 4,7
14.
19 A Bog moj ispunit će svaku vašu potrebu po bogatstvu svome, veličanstveno, u Kristu Isusu.
Filipljanima 4,19
15.
2 Ljubljeni, sad smo djeca Božja i još se ne očitova što ćemo biti. Znamo: kad se očituje, bit ćemo njemu slični, jer vidjet ćemo ga kao što jest.
1.Ivanova 3,2
16.

28 Znamo pak da Bog u svemu na dobro surađuje s onima koji ga ljube, s onima koji su odlukom njegovom pozvani.
Rimljanima 8,28
17.
10 Ne boj se jer ja sam s tobom; ne obaziri se plaho jer ja sam Bog tvoj. Ja te krijepim i pomažem ti, podupirem te pobjedničkom desnicom.
Izaija 41,10
18.
5 Uzdaj se u Jahvu svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor.

6 Misli na nj na svim svojim putovima i on će ispraviti tvoje staze.
Izreke3,5 i 6
19.
7 To će biti baština pobjednikova. I ja ću njemu biti Bog, a on meni sin.
Otkrivenje 21,7
20. 19 Nadalje, kažem vam, ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što mu drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima.

description20 Biblijskih obecanja EmptyRe: 20 Biblijskih obecanja

more_horiz
Sada nam još samo ostaje da tražimo od Gospoda vjerom i to kao da smo već primili!!!
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply