Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionDjecje stvari EmptyDjecje stvari

more_horiz
trebala bi preporuke i gdje nabaviti ili skinuti
dječje pjesmice uglazbljene
pjesmice rimovane i sl.
animirani filmovi
knjige

i to sve sa kršćanskom tematikom
da ne uče samo išo medo u dućan, nije reko dobar dan
nego i npr neke citate iz Biblije, možda prilagođene djeci
ili pjesmice koje prenose kršćansku poruku
filmove o svecima kat. cr. ili biblijske tematike
npr. meni su super veggie tales
dakle sve kršćansko vezano uz djecu
slad bejbi

descriptionDjecje stvari EmptyRe: Djecje stvari

more_horiz
zar nitko ovdje nema djecu?
ili ne koristite nikakava pomagala u prenošenju vjere djeci?Crying or Very sad

more_horiz
pozdrav vrabec!

evo, ja sam otac pet i pol godišnjeg dječaka. prvo sam mu kupovao video kazete nezaboravne biblijske priče, a potom i iste dvd-ove. mogu se nabaviti na mnogim mjestima, neke sam pred novu godinu kupio čak u pevecu. također, supruga je u adventističkoj crkvi za vrijeme seminara kupila divx biblijskih priča, animirani filmovi s trojicom mladih arheologa koji kroz neki vremeplov dolaze u različite priče (Josip, Mojsije, Jerihon itd.) vidio sam da se pojedine epizode mogu kupiti zasebno u trgovinama. na adventističkoj stranici u Beogradu vidio sam te iste crtiće, ali za dvd format (ako netko nema divx), ali moderniji playeri to mislim svi imaju. inače, na toj stranici ima jako puno dobrih dokumentarnih filmova za odrasle. tu su i dječje Biblije koje koristimo, ima ih u različitim varijantama. ako imaš neko pitanje rado ću pomoći, to sam se ovako od prve sjetio. pozdrav

more_horiz
stranac je napisao/la:
pozdrav vrabec!

evo, ja sam otac pet i pol godišnjeg dječaka. prvo sam mu kupovao video kazete nezaboravne biblijske priče, a potom i iste dvd-ove. mogu se nabaviti na mnogim mjestima, neke sam pred novu godinu kupio čak u pevecu. također, supruga je u adventističkoj crkvi za vrijeme seminara kupila divx biblijskih priča, animirani filmovi s trojicom mladih arheologa koji kroz neki vremeplov dolaze u različite priče (Josip, Mojsije, Jerihon itd.) vidio sam da se pojedine epizode mogu kupiti zasebno u trgovinama. na adventističkoj stranici u Beogradu vidio sam te iste crtiće, ali za dvd format (ako netko nema divx), ali moderniji playeri to mislim svi imaju. inače, na toj stranici ima jako puno dobrih dokumentarnih filmova za odrasle. tu su i dječje Biblije koje koristimo, ima ih u različitim varijantama. ako imaš neko pitanje rado ću pomoći, to sam se ovako od prve sjetio. pozdrav

daj mi molim te link da ne petljam po googlu rool

more_horiz
www.creation6days.com

na desnoj strani naslovnice je link video izdanja

more_horiz
možda adventistička knjižara u zagrebu sad ima ta izdanja, prije ih nisu imali. na forumu ima puno adventista, pa možda netko od njih zna.

more_horiz
Pokusaj mozda mozes ovdje pronaci ono sto te zanima.
http://www.adventisti.hr/gn_mp3/DJECA1__/MARIONET.MP3

http://www.adventisti.hr/gn_av.html

more_horiz
stranac je napisao/la:
možda adventistička knjižara u zagrebu sad ima ta izdanja, prije ih nisu imali. na forumu ima puno adventista, pa možda netko od njih zna.

pitala sam na http://adventisti.info/forum/index.php/board,28.0.html

ali mi se tamo nitko ne javlja.
Sad

ja bi vrlo rado kupila te crtiće pogotovo one ne svakidašnje tipa Noa, David, Mojsije...
baš mi je super da ima puno crtića iz Starog Zavjeta-
ali me jedino smeta ako ne bi bilo sinhronizirano na hrvatski
pozdrav

more_horiz
vidio sam u trgovinama te crtiće kao zasebne epizode, mislim da se zovu The great adventures, čini mi se da sam ih čak vidio i u konzumu i mercatoru, ali zasigurno ih ima u algoritmu, turbo limaču i sličnim trgovinama.

more_horiz
vrabec

seriju dvd-ova o biblijskim pričama izdao je VTI , Zagreb, Harambašićeva 19, tel. 01 2395 350, 2395 750.

Ja doma imam epizode; Isusovo rođenje, Isusova djela, Posljednja večera, Sodoma i Gomora, Josip, Jerihon, David i Golijat, Samson i Dalila, Mojsije itd. Pronašao sam izdanja na kojima su tri epizode, to je praktičnije, ali tesko se nalaze. Možda direktno kod izdavača, ja sam ih zimus našao u Pevecu. U svakoj epizodi dječak Šimun putuje s devom Gimelom i priča malo o povjesnim i duhovnim okolnostima doba u kojem se epizoda odvija, jako je to zgodno napravljeno, sve je na hrvatskom jeziku, sinkronizirano.

more_horiz
vrabec

jucer popodne sam u pevecu na Žitnjaku vidio dva dvd-a s motivima iz Isusovog života i služne: Uskršnja priča i Isusova djela, izdavač je Novi medij doo, Zagreb

more_horiz
hvala ti puno
pogotovo na linku
a sigunrno nazovem nove medije i vti

baš sam neki dan kupila vjeronauk u slici i riječi o Isusovim čudima

hvala još jednom svima
Wink Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.