Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKrscanstvo jednodimenzionalno ili.....? EmptyKrscanstvo jednodimenzionalno ili.....?

more_horiz
Cesto puta u svom virtualnom zivotu srecm jednodimenzionalne krscane.Stalno mislim o tome ....je li bi se i Krist tako ponasao danas?Kako to da su svi kristovi ucenici bili razlicitih karaktera a opet bili kraj Krista?

Zadnja promjena: Dina; pon 04 lis 2010, 22:39; ukupno mijenjano 1 put.

descriptionKrscanstvo jednodimenzionalno ili.....? EmptyRe: Krscanstvo jednodimenzionalno ili.....?

more_horiz
Dina je napisao/la:
Cesto puta u svom virtualnom zivotu srecm jednodimenzionalne krscane.Stalno mislim o tome ....je li bi se i Krist tako ponasao danas?Kako to da su svi kristovi ucenici bili razlicitih karaktera a opet bili kraj Krista?

..Zar samo u virtualnom životu, susrećeš kršćane..jedne dimenzije..?
Kršćanin se ne pozna po tome... što lijepo govori...
već po tome...što istinito govori...!
Isus nikoga nije mazio...već je maćem Istine...
ubijao svaku laž...tako bi trebao ćiniti i trodimenzionalni kršćanin.
Pa tako više neće biti ugodan...već zahtjevan ćovjek...!
I samom svojom duhovnom prisutnošću...izaziva srca okorjela...
i zato ga progone u sva vremena...kao i Krista...!
On je ćvrst ćovjek...ćovjek jednog lica...uvijek isti...
bez obzira na vremena...vjećan...!!
...Vidiš ućenici Kristovi...bijahu tako razlićiti...ali jedno ih je
vezalo...Ljubav prema Isusu...!!
Kad bi Isus danas (vidljivo )hodao ovom zemljom, opet bi postojali
...oni jednodimenzionalni...i zato...nemoj više na njih misliti...!!

descriptionKrscanstvo jednodimenzionalno ili.....? EmptyRe: Krscanstvo jednodimenzionalno ili.....?

more_horiz
Domenika je napisao/la:
Dina je napisao/la:

..Zar samo u virtualnom životu, susrećeš kršćane..jedne dimenzije..?
Kršćanin se ne pozna po tome... što lijepo govori...
već po tome...što istinito govori...!
Isus nikoga nije mazio...već je maćem Istine...
ubijao svaku laž...tako bi trebao ćiniti i trodimenzionalni kršćanin.
Pa tako više neće biti ugodan...već zahtjevan ćovjek...!
I samom svojom duhovnom prisutnošću...izaziva srca okorjela...
i zato ga progone u sva vremena...kao i Krista...!
On je ćvrst ćovjek...ćovjek jednog lica...uvijek isti...
bez obzira na vremena...vjećan...!!
...Vidiš ućenici Kristovi...bijahu tako razlićiti...ali jedno ih je
vezalo...Ljubav prema Isusu...!!

..već je maćem Istine...
ubijao svaku laž...

Ovo si izvrsno rekla...ali nigje ne pise da je ubio LAZCA nego mu je dao jos jednu priliku,i zato se upravo poziva prihvatite drugog i drugacijeg...tko sam ja da ubijam laz u drugima,tko sam ja da budem sudac drugima....krscanstvo se odnosi na vise od najmanje tri dimenzije odnosi se na svetost...i sveti nacin zivota....i ne ono....jedno pisati a drugo spremati....fizikalno se upravo tako odnosi najmanje na 3 dimenzije....a duhovne dimenzije su mnogo vise,nama su dostupne,samo hocemo li ih prihvatiti...bez da druge ispravljamo...i brinemo se o svom spasenju,a drugima pokazati put do Krista.

more_horiz
Domenika je napisao/la:

Kada bi Hristos ponovo dosao na Zemlju opet bi Ga razapeli.
Mislim da bi hriscani prvi vikali "raspni Ga, raspni..."

more_horiz
Eutanasije je napisao/la:
Domenika je napisao/la:

Kada bi Hristos ponovo dosao na Zemlju opet bi Ga razapeli.
Mislim da bi hriscani prvi vikali "raspni Ga, raspni..."

Pa i ti si kršćanin Eutanasije. Kršćanin se ne postoji ulaskom u neku crkvu ili denominaciju već prihvaćanjem Krista i kao takvog opisanog u Svetom Pismu te naravno prihvaćanjem Svetog Pisma kao Božje objave što ono i jest jer je u njemu prikazana sva ljubav Božjeg i samim time Kristovog karaktera. Krist i Sveto Pismo nisu dani nekoj od crkava ili denominacija već su dani radi čovjeka i čovječanstva. A stoga nijedna crkva ili denominacija ga nema pravo svojatati kad je Bog, koji ih je i dao, Bog , Otac i Stvoritelj cjelog čovječanstva i stoga Njegova objava ne pripada samo nekoj od crkvava ili denominacija već pripada cijelom čovječanstvu tj. onima koji ga priznaju i prihvate te žive na način koji Krist zahtijeva od svih nas . Tako da to uvijek imamo na umu. Hvala. Mir vam u Isusu Kristu.

more_horiz
...sazidaću crkvu svoju, i vrata paklena neće je nadvladati. (Matej 16:18 ).

Sad se radujem u svom stradanju za vas, i dovršujem nedostatak nevolja Hristovih na telu svom za telo Njegovo koje je crkva, (Kološanima 1:24)

more_horiz
Slažem se s tobom Eutanazije. Ja sam komentirao iz razloga što se danas jako osjeća to svojatanje od strane od strane ove ili one denominacije.Počeo se osjećati nekakav monopol i to neko ozračje prvenstva na Krista i Sveto Pismo.Što nije u redu jer je su Krist i Sveto Pismo svačiji tj. dani su radi svih nas tj. cijelog čovječanstva i svi su ,koji ga prihvate, po njemu opravdani. Hvala. Bog s vama.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply