Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionZeitgeist EmptyZeitgeist

more_horiz
sta mislite o ovom filmskom uradku? Zeitgeist

ako ga niste pogledali, preporucam

molio bi komentare ovdje

descriptionZeitgeist EmptyRe: Zeitgeist

more_horiz
Gdeje se moze pogledati?

more_horiz
moze se skinuti sa nekih torrenta ili rapidsharea
budem link postavio

more_horiz
nisam ga gledao ali po onome što znam i što sam čuo, nikako mi se nesviđa tematika i o čemu pričaju.
Ispravi me ako griješim:nekakva suština filma, tj. poante jest da je Bog u nama, samo smo ga mi svojim interesima i svojim egom zarobili i stoji tamo i čeka da se vratimo istinsnskom sjedinjenju sa prirodom i svime što postoji...nešto kao nekakva savršena harmonija, drugim riječima - utopija.
jel takvo nešto?ako je neslažem se sa time, jer negira Boga kao svestvoritelja, sveupravitelja, i povrh svega bibliju kao Njegovu objavu čovječanstvu, jedinu i istinitu.ako nije, tada zaboravi komentar, film neželim pogledati, sve što nije u skladu sa biblijom za mene nije istina (što se tiče tih duhovnih spoznaja/stvari)

more_horiz
kak to gadno ispadne...baš je čudan taj sistem pisanja, i prikazivanja komentara....baš da je...pa idem opet, sorry, nespamam, al gadno mi je onako, moderatori izbrišite gornji ak vam se da...*********************************************************nisam ga gledao ali po onome što znam i što sam čuo, nikako mi se nesviđa tematika i o čemu pričaju.

Ispravi me ako griješim:

nekakva suština filma, tj. poante jest da je Bog u nama, samo smo ga mi svojim interesima i svojim egom zarobili i stoji tamo i čeka da se vratimo istinsnskom sjedinjenju sa prirodom i svime što postoji...nešto kao nekakva savršena harmonija, drugim riječima - utopija.

jel takvo nešto?

ako je neslažem se sa time, jer negira Boga kao svestvoritelja, sveupravitelja, i povrh svega bibliju kao Njegovu objavu čovječanstvu, jedinu i istinitu.

ako nije, tada zaboravi komentar, film neželim pogledati, sve što nije u skladu sa biblijom za mene nije istina (što se tiče tih duhovnih spoznaja/stvari)

more_horiz
vega ?
Se ponavljaš,il ja to vidim duplo ? Zeitgeist 10

Zar i ti imaš problema s edit,edit,edit ...ko i ja? Zeitgeist 35

more_horiz
Zeitgeist 33

Ko te editovao?
I kad?
Sam ja luda ,il nije ni bilo 2 slična posta?

more_horiz
Sofia je napisao/la:
vega ?
Se ponavljaš,il ja to vidim duplo ? Zeitgeist 10

Zar i ti imaš problema s edit,edit,edit ...ko i ja? Zeitgeist 35

jesi ti došla da se zezaš na ovom forumu ili da pišeš ozbiljno.....tri puta prozivaš vegu.....ili piši ozbiljno i to potkrepljuj argumentima ili prestani s tom
neozbiljnošću....za još par takvih neozbilnjih postova dobijaš ban...i ne koristi crvenu boju na forumu, ona je određena samo za moderatore....hvala.....

more_horiz
E,de molim te ,stisni odma!
I ako ti misliš da moja neozbiljnost ovde postaje trn - ja se gubim sama!
Misliš ti da je Bog ozbiljan ?
Trebaš rečnik neki bontonski da naučiš pričat-kako da mu se obratiš? Rolling Eyes
Ode ja,e! Cool
Mislila sam da ostajem dok me dina ne reši...al i ti si ,vidim,tu BOG
I da si imalo pametan,skonto bi da ja vegu branim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

more_horiz
Sofia...hvala ti na trudu! xD
al, stvarno netreba, nevidiš duplo neg sam kopiro i zaljepio 2 puta isti tekst jer 1. put nije prikazan onakav kako sam ga napisao (jer vamo stisnem enter i dobijem razmak između redova, a kad to reply tad ni M od razmaka....ćudno) zato sam ga 2 put napiso, al i u ovom 2. putu mi se potkrala ista...emmm...nesuglasica. A sad 3 puta slat isti post je malo previše. Al kolko vidim izjasnio sam svoj postupak, i rekao adminima da uklone jedan. 
dalje, hvala na obrani =) al ja bih te molio da to nečiniš, ukoliko branjenje mene dovodi do sukoba sa nekim drugim...ja se neljutim tako lagano, a ako pogrješim pa s pravom budem opomenut, tada se nemam što braniti. 
Kristov mir sa tobom, i ekipom. 
P.S. stvarno netreba više pisat o ovom slučaju, jer nema veze sa temom.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply