Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKad budes u starosti.... ? EmptyKad budes u starosti.... ?

more_horiz
Sto bi volio kad udes u stare dane, kad budes imao/la 60, 70, 80....
i okrenes se iza sebe i vidis sto si ostavio, sto bi volio da to bude,
sto bi tebe ucinilo zadovoljnim da bi rekao,
zivot na zemlji je bio prava avantura i ja sam na koncu svoga zivota zadovoljan kako sam zivio i sto sam napravio i ostavio iza sebe.
Sto bi te ucinilo sretnim? ya

Da li si razmisljao/la o tome?

descriptionKad budes u starosti.... ? EmptyRe: Kad budes u starosti.... ?

more_horiz
Da mi deca budu cestiti ljudi, bar duplo cestitiji od mene (treba da se stalno usavrsavamo), da mogu da pomognem ljudima oko sebe, da imam snage i mogucnosti da se igram sa unucima kao moji dedovi i babe sto su samnom. Jednom recju da nisam uzalud protracio zivot i da covecanstvo danas sutra ima neke koristi od tog mog zivota, makar i najminimalnije.

more_horiz
Eutanasije je napisao/la:
Da mi deca budu cestiti ljudi, bar duplo cestitiji od mene (treba da se stalno usavrsavamo), da mogu da pomognem ljudima oko sebe, da imam snage i mogucnosti da se igram sa unucima kao moji dedovi i babe sto su samnom. Jednom recju da nisam uzalud protracio zivot i da covecanstvo danas sutra ima neke koristi od tog mog zivota, makar i najminimalnije.

Amen! Aleluja! Još bi dodao da budem na blagoslov svima i da još mnoge uputim na Isusa Krista. A u staroti bih volio vidjeti sve one koje sam uputio Kristu kako rastu i jačaju te kako, skupa sa svojom obitelji, stasaju u ljubavi Kristovoj. Hvala. Mir vam u Isusu Kristu.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply