Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionBožić EmptyBožić

more_horiz
Slavite li Božić? santa Ako ne, zašto? Ako da, zašto?

descriptionBožić EmptyRe: Božić

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Slavimo rodjenje Isusovo - Emanuel se rodi - ne sa paganskim obicajima i komercijalni folklorom..
Dobro je Bozanic rekao u Bozicnom govoru - procitajte!
Pricajmo svima o Zivom Isusu i Njegovoj sadasnjoj sluzbi.
Objavimo im radosnu vijest u cjelini i zahvalimo im se na kolacima koji neki imaju u izobilju a neki uopce nemaju.Utjesimo ih.Isus opet dolazi ..!Podjimo mu u susret
ka siromasnima ..i ostanimo s njima u ime Isusovo..podnosimo njihovo siromastvo- pokazimo im bogatstvo Isusovo..Ako se ljudi vracaju ka Bogu - znaci vracaju se ka siromasnima..Pomognimo bogamia vratiti se Bogu - kroz siromasne - kroz iglene usi! kojih tako mnogo ima, mnogih ima u velikoj bijedi i htjeli bi se odmoriti od bijede uz Krista.Ugrijmo srce siromašnima Emanuelom kroz nas!
Jedni jedu kolače a mnogi nemaju kruha već danima...Kakav je njihov božić!Još žalosniji kada se griju oko vatre koju gledaju kroz prozor bogatijih koji ne mare za djecu Kristovu..Da se Božić pokaže na siromašnima našim djelima ..Zašto ne živimo za siromašne da im ublažimo bijedu i posljedice bijede koje smo i mi uzrokovali.O da nam Krist oprosti..da im bude sretan Isus..</BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: abraham; ned 24 pro 2006, 18:47; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Svakim danom, ne samo za bozic, bi trebali slaviti njegovo rodenje i razmisljati o njemu

more_horiz
Sretan Božić svima santa flower

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Mila je napisao/la:
Sretan Božić svima santa flower

hvala i tebi</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Sretan Božićsanta i hvala Bogu što je poslao Sina da nas otkupi i posini...

Zadnja promjena: Krizostom; čet 28 pro 2006, 23:21; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Merry Christmas santa Sretan Božić i obilje Božjih blagoslova svima vama.

more_horiz
Ako se Isus večeras rodio u vašem srcu neka vam je sretan Božić,danas ste primili iskrenog,nepromjenjivog i najvjernijeg prijatelja u svom životu.

more_horiz
Ja uvek zelim da postignem takvo duhovno stanje, u kom bi se Isus svakog novog dana radjao u mom srcu.

Zato svako jutro dolazim prvo Njemu, i zovem Ga da dodje i ostane u meni.

A On mi kaze: Ostani sa Mnom i Ja cu u tebi!

more_horiz
Ja mislim da bi terbao svaki dan biti bozic, jer je Isus umro za nas i na to terbamo misliti svaki dan a ne samo na bozic.
To je jako zalosno sto i toga dana ljudi vise misle na jelo i poklone a ne na nse dargogo Boga!

more_horiz
vivi je napisao/la:
Ja mislim da bi terbao svaki dan biti bozic, jer je Isus umro za nas i na to terbamo misliti svaki dan a ne samo na bozic.
To je jako zalosno sto i toga dana ljudi vise misle na jelo i poklone a ne na nse dargogo Boga!

Svaki bi dan trebao biti Božić, svaki dan veliki petak, svaki dan Uskrs, svaki dan Duhovi...

Za mene crkveni kalendar ima didaktičku vrijednost. mudri

more_horiz
Slažem se sa Dizmom.

more_horiz
A ja se slazem sa tobom....Smile

Sto znaci, slazem se i sa Dizmom....Smile

Poz.

more_horiz
remove_circleSimilar topics