Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionTvoja vizija - koja je Tvoja vizija EmptyTvoja vizija - koja je Tvoja vizija

more_horiz
Imas li svoju viziju kojom mozes ohrabriti bliznje..
Zapustio li si svoju viziju, uklonimo prepreke :

descriptionTvoja vizija - koja je Tvoja vizija EmptyRe: Tvoja vizija - koja je Tvoja vizija

more_horiz
Imao sam takvih vizija prije 10 godina. Danas, hvala Bogu, nemam ih više. Bijahu to vizije namijenjene meni osobno. Najviše vizija javljalo mi se u snu. Od demona pa sve do djevice Marije i raspetog Isusa koji me je upozoravao.

Svaki čovjek MORA se ujediniti s nebeskim Ocem, vjerovati mu i njemu se podati za sva vremena. Bojazan od smrti je vrlo velika, zar nam je i prije života bilo svejedno..?

descriptionTvoja vizija - koja je Tvoja vizija EmptyRe: Tvoja vizija - koja je Tvoja vizija

more_horiz
Svaki čovjek MORA se ujediniti s nebeskim Ocem, vjerovati mu i njemu se podati za sva vremena. Bojazan od smrti je vrlo velika, zar nam je i prije života bilo svejedno..?

Kako si prestao imati vizije sebi namjenjene, kazes hvala Bogu sto su prestale..No ujedinjenje s Bogom je dio puta prelaska iz bojazni od smrti ka radosti i sigurnosti nade..
Taj nam je prijelaz osigurao Isus..
No , ovo sto kazes za svoje negdasnje vizije - nije samo bojazan od smrti bila ona koja Te je upucivala na trazenje zivota..Sam zivot po vjeri koja je supstancijalna vrijednost sto djeluje u sadasnjosti odvajajuci nas od proslosti ropstva grijehu i smrti - zivot je koji nam Isus nudi da se s njim ujedinimo jer se On ujedinio s nama dok smo jos bili neprijatelji Bozji..
Vizija po vjeri - gledanje onoga cemu se nadamo ima svoju jamcevinu kojoj se nasa dusa divi - utjelovljenje, rodjenje, djelo, zrtva, kriz, smrt, uskrsnuce, otkupljenje , spasenje, uznesenje , sluzba Isusova u Nebesima, Njegov drugi dolazak, utice na svaku osobu koja vjeruje jer je taj sadrzaj vjere u svakome ziv i pobjedjuje sile tmine u nama..
To je objektivna vrijednost vjere koja nas iz pocetnih vizija prenosi u zrele koje se jasno izricu u imaginaciji teznje prema sjedinjenju sa Bogom..Mi zapazamo ovaj proces u kojem svladavamo prepreke tmina u nama svjetlom nade kojom gledamo nadolazecu buducnost..Zaista je prirodno da nada ima viziju..Gledamo svijet koji se vidi samo vjerom..Ohrabrujmo jedni druge na viziju nade po vjeri Isusa Krista - po Njegovom djelu..

more_horiz
Zaista ako se nadamo u onome cemu vjerujemo mi i vidimo cemu ceznemo ..ta nas ceznja nosi na krilima Duha Svetoga

more_horiz
Imajuci veliku presvetu ljubav Kristovu, kako da ne vidimo
ono cemu se nadamo i cemu i kome ceznemo..Nada nas zaista krijepi i hrabri

Zadnja promjena: ; čet 27 pro 2007, 20:45; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Meni je u mojoj viziji, najljepše što vidim moju ženu i mene kako uređujemo prekrasan vrt.
Ono što na ovome svijetu nikako ne možemo dostići ni molitvom - u svijetu Božjeg obećanja živjet ćemo u domu bez zemaljsih briga u kojima je stalno prisutna činjenica negativnosti i nepreobraženja..
Moja je žena sada vrlo marljiva i vjerujem da na Novoj zemlji neće toliko raditi i da je neće boljeti ruke..
Naša će ljubav konaćno doći na svoje - bit ćemo sa Isusom u jednoj novoj civilizaciji - novojeruzalemskoj i bit će nam na raspolaganju cijeli svemir kao i mnogim Spasenim ..
Najvažniji događaj ulaska u Novi svijet jeste preobraženje i uskrsnuće u kojem se mi radujemo uznesenju..Imam poneki puta straha od dubine-visine, vjerujem da će me tada moja žena držati za ruke ako me Isus ne preobrazi bez tog visinskoga straha..

Ukazujem na značaj čežnje prema ostvarenju naših želja koji su u skladu sa sadržajem naših nadanja obećanog svijeta kojeg oblikuje Isus i pripravlja prema naćelu - što oko nije vidjelo i uho čulo, ni misao želja zamislilo - kako bi nas uveo u većnu svetu sreću..
Mislim da je moja vizija u skladu sa tom Isusovm ostvarenjem molitava - Kako na Nebu tako i na Zemlji..
Kruh prvi na Novoj Zemlji u našem domu pored Isusa pripravljat ćemo u vrtu kojeg oćekujemo..
Tulipani koje ćemo saditi su veći nego ovi iz našeg vrta - sklopljeni kao dlanovi koji se mole pa se otvore kada ih oasja svjetlost...Oni će i mirisati..
Potrebno je da svim vjernicima dopustiti nadi da vjerom usklađuje želje u molitvi ljubavi koju je našim domovima darovao Bog Isusom..Oslobodimo se stega ovoga svijeta i krenimo ususret ostvarenju nade..Dopustimo željama da slušaju svetost zapovijedi Božjih kako bi se u njima mogli nastaniti i spojiti sa Isusom..Sjemena svetih stanova niću iz Isusove krvi u vrtovima naših želja..Ove je vrtove oblikovao Duh Sveti kao što je Duhom života Bog Isusa digao iz smrti da se jednom ispuni obećanje o novoedemskom životu..
U zamišljanju naših želja Duh nas Sveti vodi i upučuje da budu u skladu sa Istinom vjere i ljubavi jer su to troje - ljubav - nada- vjera zajedno i nakon ostvarenja kada će nam se činiti da se više ne trebamo nadati..Opet će biti zajedno jer ćemo biti ustvarnom fizičkom svijetu slave u koji ulazimo danas gledajući u slavu Božju te naše želje odražavaju vječnu slavu obećanja..
Vizije se ne trebamo ustezati već dapaće hvaliti se gledanjem u slavu jer se vizija pokazuje kao odraz te slave kroz lice ljubavi u zajedništvu vjere i nade..
Naša je želja dar milosti kako bismo čeznuli i vidjeli ostvarenje čežnje..
Ali kako oplemjenjujemo naš karakter sukladno tome se oplemjenjuje i vizija
koja nas vuće i odmamljuje od želja ovoga svijeta..

more_horiz
"A vjera je već neko imanje onoga čemu se nadamo, uvjerenost u zbiljnosti kojih ne vidimo."Hebrejima 11,1

Uz viziju onoga ćemu se nadamo i koju milošću posvećenja stalno izgrađujemo vjerom idu i teškoće i nevolje koje nisu samo posljedica naših nedovršenih karaktera već i logićnog slijeda nevolja koje prate one koji naziru otvoreno nebo ili prodiru očima duše u predvorje neba gdje neće biti suza ni bilo koje pasije..Sjetimo se kako bismo se spomenuli svih onih koji su naviještali i svjedočili Evanđelje sve do prolijevanja vlastite krvi, jučer kao i danas. Na raznim krajevima svijeta, smisao mučeništva uvijek je povezan s bezuvjetnom i čvrstom vjerom, kao što je bila vjera Stjepana. Nazvan Prvomučenikom jer je bio prvi Kristov učenik koji je za Njega prolio vlastitu krv, Stjepan bio kamenovan zbog lažnih optužbi, sličnih onima upućenima protiv Isusa, te je kao i Učitelj, umro praštajući onima koji su ga ubili. Podsjetiti se mučenika obuhvata vezu između Isusovog rođenja drugog dolaska i darova onih koji su vlastitu vjeru potvrdili vlastitim životom.
Kamenovanje Stjepana daje nam istinski mir koji treba potpuno obuhvatiti naše živote i naše dužnosti , odgovornosti i slobode i vizije koje se naizgled ne uklapaju u ovaj kamenovanju skloni svijet, kako bi nas osposobilo za darivanje života, odnosno za mučeništvo preko kojega dolazi trajni mir u nadu koja se širi oko nas kroz tmine prolaznog svijeta.Biti svjestan svoje vizije važno je za nalaženje svoga poslanstva u svojim malim sredinama koje otupljuju u beznadežnosti..Gledanje onoga što želimo da se dogodi sastavni je dio vjere koja ne može negledati..
Kada smo kao djeca vjerovali - i vizija nam je bila u začetku.. a sada se ona upotpunjava u djelovanju milosti i blagodati..
Ima li vizije bez patnje?Ali nema radosti bez vizije...U uvjerenosti u zbiljnosti kojih još ne vidimo kao što se opipljivo vidi ovopostejeći prolazni svijet koji odvraća pažnju od gledanja u slavu i izbjegava probraženje, nailazimo vidljive obrise nevidljivog - gledamo očima unutrašnjeg čovjeka koji čezne da se javi vrijeme probraženja i sve nas rastereti propadljivosti i ispraznosti vidljive prolaznosti koja nas više ne može držati okovima smrti koje su raskinute te prodiremo preko groba oslanjajuči se na Kristov križ..
Čeznete li za pravom, čistom pobožnošću koja odiše mirom koji se širi svemirom ?..:

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply