Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionSvjedočenje Božje u nama EmptySvjedočenje Božje u nama

more_horiz
Mi možemo svjedočiti drugima, onako kako znamo i kako umijemo, svatko po svome dosegu i spoznaji, i svatko u omjeru znanja na temelju Biblije.
I vidim, to se razlikuje od čovjeka do čovjeka. Netko će mi svjedočiti ovako, netko onako.

Mene, kao tragaoca, i kao osobu koja zavolje Boga, zanima, kako ste doživjeli svjedočenje božje vama direktno od Boga, unutar vaših srca i razuma.

Kako ste doživjeli Boga, njegovu objavu, kako vas Bog dotaknuo. Tu ne govorim o obraćenju, nego o svjedočenju božjem ka vama.

descriptionSvjedočenje Božje u nama EmptyRe: Svjedočenje Božje u nama

more_horiz
Svjedočenje Božje u nama Coe07

Ovako Bog ljubi sve ljude, non stop nas obavija svojom ljubavlju.Čitav planet, svakog čovjeka, svima se nudi, šalje ljubav, daje ljubav, daje sebe, cijeloga sebe. Jako nas voli, on nas osjeća, želi prebivati u svakom čovjeku, neprekidno, unijeti u nas vječni život, objaviti nam svoga Sina Isusa i kroz Njega nas obasjati i učiniti pravednima pred sobom.On nas kupa , liječi, tješi, miluje našu dušu i naše srce iscjeljuje od tereta i bremena ovog života.
Sve je stavio u Isusa što želi dati nama. Volimo te Isuse, volimo te Oče! Hvala ti za Svetoga Duha kojim nas uvodiš u spoznaju tebe, tvojih vječnih ljubavnih zakona koji nas čine drugačijima.

Hvala ti, voljeni Oče....

more_horiz
Riječi su samo djelomičan opis Božjeg svjedočenja u nama.Bog nam govori kroz našu savjest,koja je glas duha našeg.Jednostavno sam znao da sam na krivom putu i da se trebam vratiti Bogu.

more_horiz
Ja sam presretna što me Bog oslobodio u potpunosti, te mogu slaviti Njegovo sveto Ime, i otvorio mi oči da mogu shvatiti što je glupost ljudska a što mudrost Božja, pa makar koliko to bilo.

Zahvalna sam što me Gospodin toliko ljubi!

more_horiz
meni se u zadnje vrijeme događa nešto predivno..makar i nije skroz tako..prvo počinje kroz nešto tuge i...dakle jednostavno sam poslušala ono "da mijenjam sebe, pa će se i lice Zemlje promijeniti".
I tako..mijenjati sebe možeš ako se dobro upoznaš, ako zaista to prihvatiš iz svoje dubine i iskrena srca..tada se polako otvaraju svjetovi..tvoje slabosti, tvoje griješnosti, tvojih zabluda, tvojih uvjetovanosti, tvojih laži i tvojih tama i tuga..ono što si uvijek izbjegavao priznati za sebe sad se rascvjetava potpuno pred tvojim očima i ti..zastaneš..prvo sam se uplašila, pomislaila sam da se gubim od Boga..a onda da izdajem sve za što sam se opredjelila..pa opet došla misao da je sve bila laž, sva moja vjera je ništa..nema je..eto došle svakakve misli, otvorio se moj mrak..
I tada, ja sam i dalje nastojala na molitvoi, išla sam u crkvu, otišla sam i na ispovijed..čudnu..ispovijedila sam nešto čudno..no nakon toga, kao da se počelo sve vraćati, dolazile su riječi i rečenice iz Božje Riječi. to me podizalo lagano i naučilo me da svoje crnilo prihvatim kao dio moje osobnosti ...bez krivice, bez tog samokažnjavanj koje je također griješno. Nepoštovanje svoje osobe nije u Bogu.Poštovanje svoje osobe je prihvaćanje sebe kakvim jesmo...tada postoji način da se i promjenimo...kao što je On zagrlio u štalici sve i ljude i životinje i mudrace i prljavštinu je učinio čistoćom..sve je obasjao..tako je obasjao i mene potpunu skroz onakvu kakva sam stvorena i kakvom sam se izmodelirala usred života...

dakle sada kad dobrovoljno i hrabro prolazim taj put po sebi..mogu shvatiti možda još jače nego prije Njegovu Ljubav i njegovo prisustvo u svim ljudima..u SVIM ljudima..

imala bih još toga ovdje napisati ali se bojim da je i ovo previše...Svjedočenje Božje u nama Flowers1

more_horiz
Hvala Bogu što nas kao forum osvjedočo da je On Ljubav, to osvjedočenje prenosimo i drugima koji to još nisu spoznali. Ali Bog pokaza svoju ljubav k nama što još dok smo bili grešnici umro je za nas.zajedništvo Smile

more_horiz
Debora je napisao/la:
Hvala Bogu što nas kao forum osvjedočo da je On Ljubav, to osvjedočenje prenosimo i drugima koji to još nisu spoznali. Ali Bog pokaza svoju ljubav k nama što još dok smo bili grešnici umro je za nas.zajedništvo Smile

cheers Slava Bogu! Božja ljubav i milost, mudrost Njegova neka nam svakodnevno svjedoči o kraljevstvu Božjem i da smjerno čekamo Gospoda, kao mudre djevice.

I da imamo u sebi Kristova duha čežnje i boli za izgubljenima. Radosna vijest o spaenju neka zrači kroz nas, naše živote i naš govor.

Podsjetimo se, samo jedan život imamo. Naša rodbina, naši poznanici, trgovci,susjedi, dimnjačari, pekari, nastavnici, oni koji nas okružuju trebaju spasenje. Molimo se za njih, molimo se za probudu u nama i onima oko nas.

Hvala Bogu za ovaj forum. Molim abrahama da nam nastavi pisati o drugom dolasku Gospodu Isusa i našem čekanju.

more_horiz

Evo, idem, idemo zajedno. Pokušaću prvo , prikazati povijest očekivanja Kristovog dolaska od prvih početaka pa do danas - što kraće..Čekaoci su bili iz gotovo svih denominacija...

more_horiz
Hey!Very Happy Super da se interesiraš! To će nas sve jako duhovno ojačati. Ja sam doživio mnogo puta to osvjedočenje. Prolazio sam i prolazim kroz pustinje kao i svaki od nas ali poslije pustinja dolazi radost Krisova koja nadilazi svaki razum. Divno što me pitaš o tomu, sada ti malo pričaj!!! Razz

more_horiz
Gogpode, Gospode naš! kako je veličanstveno ime tvoje po svoj zemlji! misli

more_horiz
Ja volim Boga i tacno ga osetim u mom zivotu.
Trudim se da svedocim o onome sto ja verujem.
Samo mnogi ljudi danas ne zele Boga jer su zasiceni i misle da ne trebaju BOga. Ali Boga nas sve ljubi bez obzira kakvi smo.
On je umro za nas i to je prelepa vest.

"Jer Bogu tako omilje svet, da je i sina svoga jedinorodnoga dao, da ni jedan koji ga veruje ne pogine, nego da ima zivot vecni."

more_horiz
remove_circleSimilar topics
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply