Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

power_settings_newLogin to reply
+13
ziger
Spart
mudri Salomon
Trešnja
Mila
Aladin
Totus Tuus
Mali princ
Justin
hrvoje hrki
kainos
Izrail
dominik
17 posters

descriptionIzlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 7 EmptyRe: Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

more_horiz
jedanput je dovoljno:D

descriptionIzlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 7 EmptyRe: Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

more_horiz
Isus je rekao farizejima: pošto kažete da vidite, tako vaš grijeh na vama ostaje...

more_horiz
inliner je napisao/la:
jedanput je dovoljno:D

Pa jesi izašao kad će slavlje? Very Happy

more_horiz
mudri Salomon je napisao/la:
Isus je rekao farizejima: pošto kažete da vidite, tako vaš grijeh na vama ostaje...

salamone, šta te je nadahnulo da se ovako obučeš

naime , ličiš ne nekog vrača, čarobnjaka:joker:

more_horiz
Ja sam prošli put ušao u kc za badnjak i izišao na božić trk

more_horiz
Problem je u tome što Katolici doista i naučavaju da su crkveni oci veći autoritet, nego samo Pismo.

more_horiz
Ne, to nije pravi problem Katolicke crkve.

Pravi problem je masivni nedostatak Boga, i tako, za mnoge to postaje religija koja sluzi samo za osudu. Sad

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Ja sam prošli put ušao u kc za badnjak i izišao na božić trk

Znači bio si na misi polnoćki.
flower

more_horiz
dominik je napisao/la:
Ne, to nije pravi problem Katolicke crkve.

Pravi problem je masivni nedostatak Boga, i tako, za mnoge to postaje religija koja sluzi samo za osudu. Sad

Ovo laprduckanje ne vrijedi komentirati.
Da nije Katoličke Crkve tvoja nebi ni postojala vrlo vjerojatno.

more_horiz
Ja sam bio prisiljavan da molim krunicu, otimana mi je Biblija od strane katolika, namjerno mi govoreno da se molim Mariji.
Ovo je prilika da kažem: OPRAŠTAM VAM!
Isus me promjenio i dao mi ljubavi prema svima.
Hvala Mu, sad sam spašen.
Bit kršćanske vjere nije osjeć¸aj već živo pouzdanje u Krista, a iz toga proizilazi osjećaj mira, ljubavi...
Ne želim suditi katolicima, Bog zna i neka On presudi, ali znam da svugdje ima ljudi rođenih nanovo odozgor, onih koji su primili Krista.
Ja se ispovjedam Bogu, a ako želim se ispovjedati mogu to učiniti sa bilo kojim bratom ili sestrom i on / ona će me saslušati i skupa ćemo moliti.
Na forumu Križa Života iskreno sam se predstavio kao protestant s namjerom da se družim, da se upoznamo. Mnogi su me primili. Pisao sam i trudio se svima biti nlizu.
Međutim, počeli su i napadi, a ja sam pisao argumente... Čudno, više se ne mogu konektirati na forum.
Razlog zašto sam tamo otišao je što sam pročitao stvari poput ovih:"Protestanti se vraćaju Mariji" Wrrong!Very Happy Izišla knjiga Mariologija ili Kršćanstvo koja baš govori suprotno, a ti što pišu pokazali su da nas ne poznaju.
Ja ne lutam, Krist živi u mom srcu i vodi me, ničeg se ne bojim.
Baš u Protestantskoj Crkvi upoznao sam mnoštvo braće koji su primili Krista vjerom i slijede Ga i hvala Bogu, ne stidim se reći da sam protestant, a neki što napadaju nas, hvala i za to, radi Krista i umrijeti ak treba, a kamo li ne primiti koju uvredu.
Bog voli sve i zove po Kristu da mu dođu!

Mogao bih još pisati o tomu, ali mislim, svađe na ovomu forumu ne prestaju.
Pružite svi MIR jedni drugima.

more_horiz
Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 7 849

Evo, prestanimo se raspravljati i pogledajmo ovo .
ISUS JE UVIJEK S NAMA!

more_horiz
ziger je napisao/la:
Ja sam bio prisiljavan da molim krunicu, otimana mi je Biblija od strane katolika, namjerno mi govoreno da se molim Mariji.

Napiši brate o ovome da vidimo kako si nisi što umislio.
Nemoj se bojati svjedočanstva.
Stvarno je čudno da dnas netko nekoga može prisiliti da moli krunicu.

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
salamone, šta te je nadahnulo da se ovako obučeš naime , ličiš ne nekog vrača, čarobnjaka:joker:
-možda višak zlata u riznici, nemam pojma Very Happy

more_horiz
ziger je napisao/la:
Ovo je prilika da kažem: OPRAŠTAM VAM!
Isus me promjenio i dao mi ljubavi prema svima.
Hvala Mu, sad sam spašen.
Bit kršćanske vjere nije osjeć¸aj već živo pouzdanje u Krista, a iz toga proizilazi osjećaj mira, ljubavi...
Ne želim suditi katolicima, Bog zna i neka On presudi, ali znam da svugdje ima ljudi rođenih nanovo odozgor, onih koji su primili Krista.
Ja se ispovjedam Bogu, a ako želim se ispovjedati mogu to učiniti sa bilo kojim bratom ili sestrom i on / ona će me saslušati i skupa ćemo moliti.
Na forumu Križa Života iskreno sam se predstavio kao protestant s namjerom da se družim, da se upoznamo. Mnogi su me primili. Pisao sam i trudio se svima biti nlizu.
Međutim, počeli su i napadi, a ja sam pisao argumente... Čudno, više se ne mogu konektirati na forum.
Razlog zašto sam tamo otišao je što sam pročitao stvari poput ovih:"Protestanti se vraćaju Mariji" Wrrong!Very Happy Izišla knjiga Mariologija ili Kršćanstvo koja baš govori suprotno, a ti što pišu pokazali su da nas ne poznaju.
Ja ne lutam, Krist živi u mom srcu i vodi me, ničeg se ne bojim.
Baš u Protestantskoj Crkvi upoznao sam mnoštvo braće koji su primili Krista vjerom i slijede Ga i hvala Bogu, ne stidim se reći da sam protestant, a neki što napadaju nas, hvala i za to, radi Krista i umrijeti ak treba, a kamo li ne primiti koju uvredu.
Bog voli sve i zove po Kristu da mu dođu!

zigeru,

nimalo ti ne vjerujem

ovo da si bio prisiljavan na nešto- krunicu, otimana ti Biblija isl
reci nam u kome gradu , od strane koga svećenika si bio prisiljavan?
KC i njeni pastiri uopće nisu ovako agilni i agresivni , prije su to neki drugi

kamoli sreće da ljudi više mole krunicu - to sigurno znam da je malo moli
i ovo da ti je trgana biblija iz ruku- pa koga ti misliš tako prozirno lagati i varati:evil:

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
salamone, šta te je nadahnulo da se ovako obučeš naime , ličiš ne nekog vrača, čarobnjaka:joker:
-možda višak zlata u riznici, nemam pojma Very Happy

ma pitam te za nadahnuće

jako mi je čudno da jedan kršćanin ima za avatar ovakve kvazičarobnjake, vračare , čudno je to našem kršćanskom duhu

puno mi je bliže nekim asircima, feničanima, perzijcima - nekima kojim aje znak bogatstva , kićenje , isticanje bogatstva i položaja u društvu- izraz neke opredjeljenosti , navezanosti u životu

more_horiz
inliner je napisao/la:
Ja sam otprilike prije godinu dana skužio da katolička crkva naučava puno nebiblijskih, a nerjetko i protubiblijskih doktrina pa sam zato postao protestant, prihvatio Isusa kao spasitelja i Bibliju kao Božju objavu.

Sutra idem po ispisnicu iz KC.

Kakav je bio vaš izlazak iz katoličke crkve?

FRESH: Bio sam tamo evo kako je išao razgovor:

Ja: Dobar dan, htjeo bih se ispisati iz crkve

Župnik: Zašto?

Ja: Zato jer ne vjerujem u ono što naučava katolička crkva

Župnik: A što to?

Ja: Čistilište i slične stvari, ispovjedanje na uši itd...

Župnik: Pa ne vjerujem ni ja, uostalom, nitko u to nevjeruje, to nije razlog da izađeš iz Crkve

Ja: Upoznao sam Isusa on je moj spasitelj i on mi jedini može oprostiti grijehe

Župnik: Ma to su gluposti

......

buahahahhhahhahbuahahhhaaa , znas moram priznati da sam se nasmijala.

Zar ti je potrebana ispisnica?

I just left as I met Jesus. UUUUU SLAVA BOGU!!!

more_horiz
forestsilvy je napisao/la:
inliner je napisao/la:
Ja sam otprilike prije godinu dana skužio da katolička crkva naučava puno nebiblijskih, a nerjetko i protubiblijskih doktrina pa sam zato postao protestant, prihvatio Isusa kao spasitelja i Bibliju kao Božju objavu.

Sutra idem po ispisnicu iz KC.

Kakav je bio vaš izlazak iz katoličke crkve?

FRESH: Bio sam tamo evo kako je išao razgovor:

Ja: Dobar dan, htjeo bih se ispisati iz crkve

Župnik: Zašto?

Ja: Zato jer ne vjerujem u ono što naučava katolička crkva

Župnik: A što to?

Ja: Čistilište i slične stvari, ispovjedanje na uši itd...

Župnik: Pa ne vjerujem ni ja, uostalom, nitko u to nevjeruje, to nije razlog da izađeš iz Crkve

Ja: Upoznao sam Isusa on je moj spasitelj i on mi jedini može oprostiti grijehe

Župnik: Ma to su gluposti

......

buahahahhhahhahbuahahhhaaa , znas moram priznati da sam se nasmijala.

Zar ti je potrebana ispisnica?

I just left as I met Jesus. UUUUU SLAVA BOGU!!!

ha, ha koja je ovo bezočna propaganda:evil:
ne vjerujem u nikakav tvoj ovakav razgovor sa svećenikom i njegovu izjavu gore boldanu:!:

samo bih ti rekao , da ako se osjećaš kršćanin , da se duboko priupoitaš šta te čeka na Posljednjem sudu , kad se otvore knjige djela, pa te Bog priupita što si izmišljao i lagao u vezi svećenika KC i njene vjere

pitat će te zašto si širio dezinformacije u pogledu njegove najstarije Crkve i njezinih pastira:scratch:

more_horiz
Ma ilineru nije stalo do istine već do isticanja svog izlaska.
Samo što će onda kad mu katolici ne budu za vratom.
Hoće li moći živjeti vjeru netemeljenu na napadima na Katoličku Crkvu?
Mislim da neće. Opet će po istom.
A citet koji si podebljao je smiješno izmišljen i odraz suhoće.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply