jedanput je dovoljno:D
inliner je napisao/la:jedanput je dovoljno:D
mudri Salomon je napisao/la:Isus je rekao farizejima: pošto kažete da vidite, tako vaš grijeh na vama ostaje...
Joshua je napisao/la:Ja sam prošli put ušao u kc za badnjak i izišao na božić
dominik je napisao/la:Ne, to nije pravi problem Katolicke crkve.
Pravi problem je masivni nedostatak Boga, i tako, za mnoge to postaje religija koja sluzi samo za osudu.
ziger je napisao/la:Ja sam bio prisiljavan da molim krunicu, otimana mi je Biblija od strane katolika, namjerno mi govoreno da se molim Mariji.
Mogao bih još pisati o tomu, ali mislim, svađe na ovomu forumu ne prestaju.
Pružite svi MIR jedni drugima.
hrvoje hrki je napisao/la:-možda višak zlata u riznici, nemam pojmamudri Salomon je napisao/la:salamone, šta te je nadahnulo da se ovako obučeš naime , ličiš ne nekog vrača, čarobnjaka:joker:Isus je rekao farizejima: pošto kažete da vidite, tako vaš grijeh na vama ostaje...
ziger je napisao/la:Ja sam bio prisiljavan da molim krunicu, otimana mi je Biblija od strane katolika, namjerno mi govoreno da se molim Mariji.
Ovo je prilika da kažem: OPRAŠTAM VAM!
Isus me promjenio i dao mi ljubavi prema svima.
Hvala Mu, sad sam spašen.
Bit kršćanske vjere nije osjeć¸aj već živo pouzdanje u Krista, a iz toga proizilazi osjećaj mira, ljubavi...
Ne želim suditi katolicima, Bog zna i neka On presudi, ali znam da svugdje ima ljudi rođenih nanovo odozgor, onih koji su primili Krista.
Ja se ispovjedam Bogu, a ako želim se ispovjedati mogu to učiniti sa bilo kojim bratom ili sestrom i on / ona će me saslušati i skupa ćemo moliti.
Na forumu Križa Života iskreno sam se predstavio kao protestant s namjerom da se družim, da se upoznamo. Mnogi su me primili. Pisao sam i trudio se svima biti nlizu.
Međutim, počeli su i napadi, a ja sam pisao argumente... Čudno, više se ne mogu konektirati na forum.
Razlog zašto sam tamo otišao je što sam pročitao stvari poput ovih:"Protestanti se vraćaju Mariji" Wrrong! Izišla knjiga Mariologija ili Kršćanstvo koja baš govori suprotno, a ti što pišu pokazali su da nas ne poznaju.
Ja ne lutam, Krist živi u mom srcu i vodi me, ničeg se ne bojim.
Baš u Protestantskoj Crkvi upoznao sam mnoštvo braće koji su primili Krista vjerom i slijede Ga i hvala Bogu, ne stidim se reći da sam protestant, a neki što napadaju nas, hvala i za to, radi Krista i umrijeti ak treba, a kamo li ne primiti koju uvredu.
Bog voli sve i zove po Kristu da mu dođu!
mudri Salomon je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:-možda višak zlata u riznici, nemam pojmamudri Salomon je napisao/la:salamone, šta te je nadahnulo da se ovako obučeš naime , ličiš ne nekog vrača, čarobnjaka:joker:Isus je rekao farizejima: pošto kažete da vidite, tako vaš grijeh na vama ostaje...
inliner je napisao/la:Ja sam otprilike prije godinu dana skužio da katolička crkva naučava puno nebiblijskih, a nerjetko i protubiblijskih doktrina pa sam zato postao protestant, prihvatio Isusa kao spasitelja i Bibliju kao Božju objavu.
Sutra idem po ispisnicu iz KC.
Kakav je bio vaš izlazak iz katoličke crkve?
FRESH: Bio sam tamo evo kako je išao razgovor:
Ja: Dobar dan, htjeo bih se ispisati iz crkve
Župnik: Zašto?
Ja: Zato jer ne vjerujem u ono što naučava katolička crkva
Župnik: A što to?
Ja: Čistilište i slične stvari, ispovjedanje na uši itd...
Župnik: Pa ne vjerujem ni ja, uostalom, nitko u to nevjeruje, to nije razlog da izađeš iz Crkve
Ja: Upoznao sam Isusa on je moj spasitelj i on mi jedini može oprostiti grijehe
Župnik: Ma to su gluposti
......
forestsilvy je napisao/la:inliner je napisao/la:Ja sam otprilike prije godinu dana skužio da katolička crkva naučava puno nebiblijskih, a nerjetko i protubiblijskih doktrina pa sam zato postao protestant, prihvatio Isusa kao spasitelja i Bibliju kao Božju objavu.
Sutra idem po ispisnicu iz KC.
Kakav je bio vaš izlazak iz katoličke crkve?
FRESH: Bio sam tamo evo kako je išao razgovor:
Ja: Dobar dan, htjeo bih se ispisati iz crkve
Župnik: Zašto?
Ja: Zato jer ne vjerujem u ono što naučava katolička crkva
Župnik: A što to?
Ja: Čistilište i slične stvari, ispovjedanje na uši itd...
Župnik: Pa ne vjerujem ni ja, uostalom, nitko u to nevjeruje, to nije razlog da izađeš iz Crkve
Ja: Upoznao sam Isusa on je moj spasitelj i on mi jedini može oprostiti grijehe
Župnik: Ma to su gluposti
......
buahahahhhahhahbuahahhhaaa , znas moram priznati da sam se nasmijala.
Zar ti je potrebana ispisnica?
I just left as I met Jesus. UUUUU SLAVA BOGU!!!
|
|