Ja sam protiv nasilja nad muskarcima sa strane zena.
Ja sam nekada tukao moju zenu. Tukao sam i decu. Bio sam nasilnik.
A moja zena nikada ne bi tako prosla u nasem braku da nije cackala mecku.
Ja joj onako taze zaljubljen lepo kazem, molim je: Nemoj to molim te.
A ona udala se za mene, ali kako mi je objasnila kasnije na nagovor mame. Znate ono, odjednom joj proradi srce za bivsim deckom.
A ja joj opet kazem: Slusaj srce, ja sam, znas, u svetu bio opasan momak ( bio sam hriscanin kada se sve to desilo ), daj nemoj molim te.
Ona udari u bah.
Jednom joj ja kazem: Nemoj me izazivati jer ako pocnem da te bijem, tesko cu vise ikada stati. To sto ti cinis ja nemam snage da otrpim. Boli me to, smeta mi to.
Molim ja, upozoravam ali ne vredi.
E kada sam je prvi put udario, i kada se rodila ona stara zver, sve je bilo kasnije uzalud. Vise nisam mogao da se zaustavim.
Proslo je mnogo dana suza, borbi u istom rovu, sa velikim posedicama, dok Bog nije ukrotio tu nemirnu i zlu,gresnu prirodu.
Slusam te vase poklike za zastitu zena, i gnusam se. Jer sam ne samo u svom zivotu i licnom iskustvu video sta zena moze da ucini jednom coveku, i izazove ga, pa se pitam da li vi realno vidite zivot, ili ste vec u oblacima.
Sta vi licno znate sta je patnja u porodici?
Koliko je vas bilo u toj uzarenoj paklenoj kuci? I znate li koliko muzeva ili zena koji su u braku pocinili greske zele da se iscupaju a nemaju snage i muce se gore nego u paklu.
Koliko ja vidim vi bi da sudite, a neznate sto je uzrok ili posledica takvog jednog zivota.
Ujedno niste ni svesni koliko demona i sila zla je u jednoj kuci, koji ropski drze u svojoj vlasti takve ljude. Neznate da je sotoni drago kada lomi takve domove, a zna i vidi da se ti ljudi ipak vole. Oni zele, oni hoce da se promene, ali ih jedna demonska sila drzi u vlasti iz koje se ne moze nikako izaci.
Bolje bi vam bilo da oformite forumski okrugli sto za zrtve nasilja, kako za nasilnike tako i za stradalnike. U njemu vi koji toliko se busate u zastitu zena prvi bi trebali da se molite za te ljude molitvama Roze Mornoa, pozivajuci se na zasluge krvi koju je prolio Isus Hristos.
To bi bilo najbolje oruzje protiv nasilja ne samo nad zenama, nego i decom kao i muskarcima od strane vrlo podlih i nefer zena. Kao i za nasilnike. Jer su i oni zrtve samih sebe. Zrtve nemirne i opterecenja osude savesti koju jos dodatno opterecuje demonska sila.
Ako ista hocete da ucinite, a da to ne bude samo puko razdvajanje i lomnjenje porodice, onda padnite na kolena i od danas redovno i stalno molite se.
Sve drugo je glupost.