Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKristova Pentekosna Crkva Zagreb EmptyKristova Pentekosna Crkva Zagreb

more_horiz
Ova crkva je jedna od mnogih lokalnih pentekosnih zajednica u ZG.
Ista je vcrkva kao n.pr. Crkva Cjelovitog Evandjelja ili Rijec Zivota.
Nosi samo drukciji naziv, ali je ista.
Vjerovanje: SOLA SCRIPTURA SOLA GRATIA SOLA FIEDI
Very Happy
Web:
www.pentekost.hr
(Ovo sam otvorio jer imam tamo jednog dobrog prijatelja- Ivana koga ovim putem pozdravljam kao i njegovu obitelj tamo)

descriptionKristova Pentekosna Crkva Zagreb EmptyRe: Kristova Pentekosna Crkva Zagreb

more_horiz
ziger je napisao/la:
Ova crkva je jedna od mnogih lokalnih pentekosnih zajednica u ZG.
Ista je vcrkva kao n.pr. Crkva Cjelovitog Evandjelja ili Rijec Zivota.
Nosi samo drukciji naziv, ali je ista.
Vjerovanje: SOLA SCRIPTURA SOLA GRATIA SOLA FIEDI
Very Happy
Web:
www.pentekost.hr
(Ovo sam otvorio jer imam tamo jednog dobrog prijatelja- Ivana koga ovim putem pozdravljam kao i njegovu obitelj tamo)

evo jednog dobrog linka EPC
http://www.epc.hr/

descriptionKristova Pentekosna Crkva Zagreb EmptyRe: Kristova Pentekosna Crkva Zagreb

more_horiz
Hvala Dino na ovom linku EPC.Pronašla sam svoje na fotkama sa kampa.Toliko puta sam na tom linku i ne sjetim se pogledati fotke.Baš si me obradovala sa ovim. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

more_horiz
Crkva o kojoj sam otvorio temu je mneovisna crkva na ILici.
Da, isto je vjerovanje i sve, ali nije u savezu EPC.
U savez se pristupa dragovoljno, a također ima se pravo i na neovisnost van saveza. Opet, jedno smo u Kristu tijelo i način organiziranja lokalne crkve ili više njoh tu nije bitan.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply