Krizostom je napisao/la: Imam osjećaj kao što hrki voli Vassulu, da i ti voliš Jevrejina....da jedva čekate doći na forum zbog ovih osoba...
evo tek danas primjetih da se spominje i moja malenkost
pa da malo se očitujem
ja "volim " vassulu iz više razloga
btw pročitao sam 10 njenih knjiga i ipak imam neko saznanje o njenoj misiji i porukama koje daje svijetu
ne utvaram si , poput mnogih , koji nisu pročitali niti barem 1-2 knkjige da znaju puno o njoj
vassula je žena koja istinski po Božjem NALOGU , po Božjoj objavi danoj njoj , radi na EKUMENIZMU - da se ujedini razmrvljeno Mistično Tijelo Kristovo na zemlji:!:
ali pored toga ( jer meni ekumena nije na prvom mjestu , jer se iza mnogih ekumena krije i plan da se do kraja ogoli punina i bogatstvo KC- da se korak po korak ukina sveta žrtva, sakramenti , ispovijed kod svećenika itd:flower: ) ona je meni još značajnija jer se iz njenih poruka ( a ona je pravoslavka, u početku praktički ateistica,muž joj je protestant- tj oko nje ima svega pomalo, možda iz razloga da ju svi lakše prihvate i da na kraju ostvari misiju koj joj je Bog povjeruio:!: ) jasno vidi ispravnost i PUNINA nauka , doktrina i dogmi KC:D
Isus , BDM , arkanđel Mihael naglašavaju potrebu za čestim odlaskom na ispovijed, veličaju svetu pričest- sakramenat euharistije , primat pape i potrebu da crkva ima vođu, i druge stvari koje su prvenstveno pozitivno vezane za KC:!:
indirektno se spominje i ukazanje i poruke iz međugorja kao istinit događaj dan od Boga , a ne od sotone
ima tu još i drugih stvaro , ali za početak potpuno dovoljno
koga zanima nešto više neka barem pročita neke izvatke iz njenih 12 knjiga:
www.tlig-hr.net i
www.tlig.org hvala na pažnji i razumjevanju