Drago mi je Darko,da si na oom forumu pronasao odgovor.Ali svako ,razumno bice shvata da su u nasem dobu svi ti praznici komerzijalizirani.Zivim u zemlji gdje,mnogi misle da tece med i mlijeko,sobzirom na vrstu posla koga obavljam,srecem mnoge bogate,i one manje bogate,i iznenadices se, kad ti kazem,da bogati ostaju ,,slaviti ,,Novu godinu kod kuce,s obzirom na nas mentalitet stvari drugacije stoje.Ali ,se veselim da se u Hrvatskoj pojavljuju razumni politicari koji to,cine i podrzavaju.Gledam ja ,slucajno TV Sljeme,kad tamo jedan politicar i ne zelim ga ovdje promovirati,ali moram spomenuti njegove rijeci, kaze,da on i zena ostaju kod kuce ,slaviti Novu godinu,a u toku cjele godine imaju par siromasnih obitelji,kojima pomazu,divan primjer,mislis da nemaju novaca za docek zato sto pomazu sirotinju?Ne,nego su to ljudi visoke svjesti,vjerujem da ce ih biti sve vise.Uglavnom ljudi,koji se vole nadju izlaza iz svake situacije,nadam se da vam ta slavlja ne bi trebala,stvarati pakao od braka,ima toliko drugih stvari oko kojih se covijek mora baviti,i zivot ciniti ljepsim.I suprug,u trenutku njenih zelja koje nisu ostvarljive,ili zbog nekih drugacijih poimanja svijeta,ili materijalnih nedostatka,mora biti njezan,ne impulsivan,i pokazati tko je tko,nego strpljivim razlogom sve obrazloziti u ljubavi.Takva je nasa zenska cud od Eve ,pa naovamo,uvijek zelimo ne....ali zato nam,je dao Bog vas muzeve,da ste sa nama njezni strpljivi,puni ljubavi,i kad nam to objasnite,sve ide.Jedan od prijedloga ti je povedi suprugu na forum,imat cete oboje radosti i veselja i mi svi skupa.