Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionCitanje Biblije redom EmptyCitanje Biblije redom

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Dragi moji, pred nama je jos jedan pocetak Nove Godine,kad pravimo rezime prosle godine,i donosimo planove za novu godinu.Evo jednog malog prijedloga-ajmo probati. ovako forumski citati Bibliju redom,znam da ce mnogi reci neizvodljivo, ali vas hrabrim probajmo,najjednostavnije,
za Luterovu Bibliju imam plan,svaki dan 3 poglavlja a neradnim danom 6
poglavlja,vidjet cete ima cete posebne blagoslove u tim trenucima,za Bibliju Stvarnost treba malo vise vremena pa treba i drugaciji plan,u svakom slucaju, probajte osvezit, cete dusicu svoju.Recite mi svoje misljenje,ili pocnite sad,Obilje Bozjih Blagoslova u tome.</BLOCKQUOTE>

descriptionCitanje Biblije redom EmptyRe: Citanje Biblije redom

more_horiz
Pa mislim da je super ideja...jer ujedno će mo moći i prodiskutovati ako nam nešto nije jasno.
Samo napred!!!

more_horiz
Upravo sam nedavno počeo čitati Novi Zavjet od početka pa ću od sad krenuti i sa SZ ujedno.Biblija je neiscrpni izvor iz kojega možemo uvijek nanovo nešto novo naučiti i duhovno se osnažiti.

more_horiz
Ta ti je dobra Joshua. Svima je nama potrebno redovno čitati Bibliju. Čitanje Biblije je razgovor sa Bogom. Kroz čitanje BIblije omogućujemo Duhu Svetom da nas uvede u svu istinu, da utiće na nas um i tako budemo spremni za svoko dobro djelo i da bolje možemo raspoznati Božju volju. Kako je potrebno da svog tjelosnog Čovjeka hranimo svaki dan tako je i potrebno duhovno se hraniti redovno kroz Riječ Božiju. Kao što Isus kaže:
"Covjek ne živi samo od kruha, nego od svake riječi Božje."(Luka 4,4)

more_horiz
Neznam dali ste počeli da čitate redom Bibliju, mislim da bi bilo interesanto kada bi naša zapažanja mogli ovdje da podelimo.
Pa evo ja ču početi, jer su mi se prva dva poglavlja Postanka jako svidjeli. Šteta što je samo tako malo opisano o raju i bezgrješnom svjetu, a toliko o ljudima pali u grijeh.
Kako se vama čini?
Zbog toga me još i više interesuje kako će to biti, kada budemo zajedno sa Kristom bili u onom raju, koji će večno da traje.

more_horiz
ah ja moram priznati da mi je jako dosadno čitati one rodove, tko je od koga nastao

i kako smatram da svaka Riječ u Bibliji ima svoju svrhu,nikako ne mogu naći svrhu tog ponavljanja pokoljenja

a mirjam ljepo poziva na razgovor o pročitanom i da i u tome ljudi vide da je Biblija Živa Riječ,jer meni progovara po mojim potrebama i dotiče me gdje je najpotrebnije a nekom drugom po njegovim

Bibliju čitati kao Riječ upućenu nama,baš nama i to je onda fenomenalno što se sve otkrije u Bibliji

more_horiz
Sve je to dobro dok ne dođeš do onih laktova, ono za gradnju Hrama ona mjera...

more_horiz
Very Happy

da,da i koliko je koji kovčeg velik i to Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply