Krizostom je napisao/la:Dobo...onda izraila i hrkija očekujemo na susretu forumaša...koji na žalost još ne znam kad će biti...
Ako bude dok ne
možda i dođemo
Krizostom je napisao/la:Dobo...onda izraila i hrkija očekujemo na susretu forumaša...koji na žalost još ne znam kad će biti...
Izrail je napisao/la:Krizostom je napisao/la:Dobo...onda izraila i hrkija očekujemo na susretu forumaša...koji na žalost još ne znam kad će biti...
Ako bude dok ne
možda i dođemo
Dina je napisao/la:
Izrael,ne sali se ozbiljno,bez tebe i Hrkija,Zivca,i Sinkea nema sastanka......a mozda cemo pozvati i admina.
Basileus je napisao/la:Evo dugo lutam za nekim dobrim forumom i nadam se da sam ga našao.Zanima me koliko su katolici upoznati s sluzenjem tradicionalne latinske mise i njihova misljenja o tom starom obredu
Noemi je napisao/la:Basileus, dobro došao. Na ovom forumu nema siječe katolika. Jedino što možemo presječi jeste nedolično ponašanje, no denominacija nije uvjet za članstvo. Na forumu imamo članove koji su katolici, muslimani, yogini, adventisti, pentekostalci, kalvin, i ostali...
Trudimo se njegovati zajedništvo. No, svima je zajedničko , bez obzira na pripadnost crkvi da smo Čovjek. Ono što mi gledamo na forumu jeste dal je čovjek kao ljudsko biće dobar, kulturan, i da se ponaša pristojno.
Jedini uvjet za pisanje na forumu jest pristojnost. dakle, netko može biti i ateista i pisati na forumu ako je u skladu sa ispravnim vladanjem. Imamo pravila ponašanja, koje je dobro da pročita svaki forumaš.
Noemi
Noemi je napisao/la:Izraile, molim te , nemoj izvratati i govoriti neistinu...
Noemi je napisao/la:Izraile, pa ne postojiš samo ti na ovom forumu, imam posla i ostavi me na miru, piši, čitaj, radi što hoćeš.
ne moram ti polagati račune. ignore.
Izrail je napisao/la:Basileus je napisao/la:Evo dugo lutam za nekim dobrim forumom i nadam se da sam ga našao.Zanima me koliko su katolici upoznati s sluzenjem tradicionalne latinske mise i njihova misljenja o tom starom obredu
Čuj mislim da ćeš pitanje morati postaviti na nekom katoličkom forumu jer su ovdje pripremili sječu katolika.
ali da ja probam prije nego ostvare namjere.
Dakle poslije drugog Vatikanskog koncila je slavljenje mise na latinskom palo u drugi plan i misa se dominantno slavi na narodnom jeziku.
Tako da je i meni taj način slavljenja stran.
Ako te to zadovoljilo ja te lijepo pozdravljam.