Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Pitanja za katolike

power_settings_newLogin to reply
4 posters

descriptionPitanja za katolike - Page 2 EmptyRe: Pitanja za katolike

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
Dobo...onda izraila i hrkija očekujemo na susretu forumaša...koji na žalost još ne znam kad će biti...

drunken drunken
Ako bude dok ne mudri mudri
možda i dođemo

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Krizostom je napisao/la:
Dobo...onda izraila i hrkija očekujemo na susretu forumaša...koji na žalost još ne znam kad će biti...

drunken drunken
Ako bude dok ne mudri mudri
možda i dođemo

Izrael,ne sali se ozbiljno,bez tebe i Hrkija,Zivca,i Sinkea nema sastanka......a mozda cemo pozvati i admina.Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Pa dug je put iz Carigrada:D

more_horiz
Evo dugo lutam za nekim dobrim forumom i nadam se da sam ga našao.Zanima me koliko su katolici upoznati s sluzenjem tradicionalne latinske mise i njihova misljenja o tom starom obredu

more_horiz
Dina je napisao/la:

Izrael,ne sali se ozbiljno,bez tebe i Hrkija,Zivca,i Sinkea nema sastanka......a mozda cemo pozvati i admina.

Izgleda poslije ovih novih promjena da ćete morati bez nas a neće vam teško pasti kako čitam banirat ćete kako se kome ne svidi i jako subjektivno.
Tako da očekujem i brzo čišćenje katolika s foruma.
Pa u slučaju da netko procjeni ovo kao cinizam i banira me ja te lijepo pozdravljam Dina. Hvaljen budi Bog.

more_horiz
Basileus je napisao/la:
Evo dugo lutam za nekim dobrim forumom i nadam se da sam ga našao.Zanima me koliko su katolici upoznati s sluzenjem tradicionalne latinske mise i njihova misljenja o tom starom obredu

Čuj mislim da ćeš pitanje morati postaviti na nekom katoličkom forumu jer su ovdje pripremili sječu katolika.
ali da ja probam prije nego ostvare namjere.
Dakle poslije drugog Vatikanskog koncila je slavljenje mise na latinskom palo u drugi plan i misa se dominantno slavi na narodnom jeziku.
Tako da je i meni taj način slavljenja stran.
Ako te to zadovoljilo ja te lijepo pozdravljam. study

more_horiz
Basileus, dobro došao. Na ovom forumu nema siječe katolika. Jedino što možemo presječi jeste nedolično ponašanje, no denominacija nije uvjet za članstvo. Na forumu imamo članove koji su katolici, muslimani, yogini, adventisti, pentekostalci, kalvin, i ostali...

Trudimo se njegovati zajedništvo. No, svima je zajedničko , bez obzira na pripadnost crkvi da smo Čovjek. Ono što mi gledamo na forumu jeste dal je čovjek kao ljudsko biće dobar, kulturan, i da se ponaša pristojno.

Jedini uvjet za pisanje na forumu jest pristojnost. dakle, netko može biti i ateista i pisati na forumu ako je u skladu sa ispravnim vladanjem. Imamo pravila ponašanja, koje je dobro da pročita svaki forumaš.

I to je to. Želimo mi ugodan boravak na forumu.

Noemi

more_horiz
Ovdje sam samo kako bi saznao svoje odgovore na svoja pitanja,svake raspreve s pripadnicima druge vjere me nezanimaju.Posto mi je pristojnost uređena,a nemam ni vremena za prepucavanja siguran sam da cemo se dobro slagati. Sto se tice Izraila,hvala mu na trudu,shvacam da je upoznatost s tim u ljudima mala----------------------------------------------------------pax tecum SVETA JE CRKVA KATOLIČKA (SVIĐA MI SE)

more_horiz
Drago mi je. Potrudićemo se zajedno naći odgovore na pitanja. to stari

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Basileus, dobro došao. Na ovom forumu nema siječe katolika. Jedino što možemo presječi jeste nedolično ponašanje, no denominacija nije uvjet za članstvo. Na forumu imamo članove koji su katolici, muslimani, yogini, adventisti, pentekostalci, kalvin, i ostali...

Trudimo se njegovati zajedništvo. No, svima je zajedničko , bez obzira na pripadnost crkvi da smo Čovjek. Ono što mi gledamo na forumu jeste dal je čovjek kao ljudsko biće dobar, kulturan, i da se ponaša pristojno.

Jedini uvjet za pisanje na forumu jest pristojnost. dakle, netko može biti i ateista i pisati na forumu ako je u skladu sa ispravnim vladanjem. Imamo pravila ponašanja, koje je dobro da pročita svaki forumaš.
Noemi

Rado bih ti potvrdio da je to tako ali u zadnje vrijeme nije.
No Bog sve vidi pa se ne trebaju bojati oni koji ne griješe protiv njega.
Istinu ću govorit a koga to zaboli neka reže rezali su i Gospodina.
Pozdravljam te brate i našao to što tražiš.
Probaj na nekim stranicama koja se bave crkvenom muzikom.

more_horiz
Izraile, molim te , nemoj izvratati i govoriti neistinu.
Ti si jedini problematičan Čovjek ovdje, a to ne mješaj sa katoličanstvom. Budi fer.
Piši o nauci koliko god hoćeš, nitko ti ne brani, no kao Čovjek se izvoli korigirati i ne stvaraj zbrku na forumu, i neponiživaj naš trud. Bog neka ti pomogne da shvatiš.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Izraile, molim te , nemoj izvratati i govoriti neistinu...

Pa znaš dobro da režete moje postove bez ikakvog razloga i ja samo to kažem, ta nemogu lagati a ti mi nisi odgovorila pošteno zašto brišeš režeš i zaključavaš nego i dalje me osuđuješ.
Pa daj već jednom napiši gdje sam i koja prvila prekršio ako i jesam koje to je bio način koji se dozvoljavao i najviše su po katolicima pljuvali.
Kako te nije sram samo mene prozivati da sam ne fer a sama se nefer ponašaš.

more_horiz
Izraile, pa ne postojiš samo ti na ovom forumu, imam posla i ostavi me na miru, piši, čitaj, radi što hoćeš.
ne moram ti polagati račune. ignore.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Izraile, pa ne postojiš samo ti na ovom forumu, imam posla i ostavi me na miru, piši, čitaj, radi što hoćeš.
ne moram ti polagati račune. ignore.

Ha dobro imaš posla da bez objašnjenja režeš moje postove i prebacuješ teme.
Ok neću se svađati činite ono što morate i što vas nadahnjuje taj duh kojem služite.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Basileus je napisao/la:

Čuj mislim da ćeš pitanje morati postaviti na nekom katoličkom forumu jer su ovdje pripremili sječu katolika.
ali da ja probam prije nego ostvare namjere.
Dakle poslije drugog Vatikanskog koncila je slavljenje mise na latinskom palo u drugi plan i misa se dominantno slavi na narodnom jeziku.
Tako da je i meni taj način slavljenja stran.
Ako te to zadovoljilo ja te lijepo pozdravljam. study

Jel to zelja da se vratimo u srednji vek?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply